Rafi_wola Napisano 9 Marca Admin CS 1.6 ONLY DD2 #713085 Udostępnij Napisano 9 Marca (edytowane) Jak w temacie jako że są osoby które dalej maja wątpliwości co do mojej gry , przesyłam do wglądu 3 mapki z dzisiaj które według niektórych są na"czitach" , nie jest to hltv tylko nagrywam swoj własny ekran , mam nadzieję że to wam wystarczy. Poświęciłem specjalnie swoj czas na wrzucenie tego na YT. Dodam ze dzisiaj i tak nie bylem w formie 🤣 Z pozdrowieniem dla babci 😄 Edytowane 9 Marca przez Rafi_wola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FPS_761 Napisano Środa o 20:21 #720948 Udostępnij Napisano Środa o 20:21 Scenariusz : Rafi_wola Reżyseria: Rafi_wola nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi_wola Napisano Środa o 21:37 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Autor #720953 Udostępnij Napisano Środa o 21:37 pozdrawiam 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 22 godziny temu Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #721015 Udostępnij Napisano 22 godziny temu I po co to szukanie zaczepek? Temat Rafiego został wyjaśniony w ostatnim odwołaniu więc po co grzebać w starych odwołaniach gdzie pół UBT jak te błędne owce słuchało jednego Admina, który tak truł, że uwierzyli, że jest odpalony? Aż tak bardzo Cię boli to, że ktoś jest lepszy i nikt już nie pisze i nie krzyczy "Babcia odpalony!". Rozumiem, że tak bardzo Cię to kręciło, że stąd ten cały ból, płacz i ogólna rozpacz Ale już wystarczy bo nikomu się nie chce sprawdzać kolejnych czystych demek i słuchać w koło tego samego. Gdyby były spalone to zapewne skończył by tu karierę permem a nie kolejny raz zaczynał zostając graczem roku. Rozważę też opcję czy kolejne takie wkładanie kija a w mrowisko nie poniesie jakichś ciekawych konsekwencji bo w sumie to dawno nic się nie działo. POZDRAWIAM RÓWNIEŻ!!! Piesy i Rafi_wola dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 22 godziny temu Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #721016 Udostępnij Napisano 22 godziny temu Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi