Skocz do zawartości

Podanie o Admina!

makstews12

Rekomendowane odpowiedzi

Wiek-13 prawie czternascie. (Ustalone z Głownym Adminem)

Nick: makstews12 :D

Doswiadczenie: Zajmuje sie profesjonalnie informatyka, lecz Adminem w Cs był bym pierwszy raz :D

AMMX-PW uzgonimy. (wiesz o co chodzi)

STAZ-CS 1.6 ok 1 rok CS:GO ok 1,5 roku, bardzo szybko sie ucze :D

STEAM/NON-STEAM: STEAM

Dlaczego Ty: Hmm? Jak jestem na serverze to czesto słysze i widze trolujących graczy i chciałbym to poprawic. Jestem bardzo chetny do pomagania ludzią i ich nie musze lubic, lecz szanowac :D <--Mysle ze to jest najwazniejsze :D Mało na severze widze dobrych adminow, ktorzy kickają graczy ktorzy sa moze i bez mutacji, ale daja dobre info, sa humorystyczni oraz mozna z nimi normalnie pogadac. (to mnie bardzo wkurza i chciałbym to poprawic)

Czas dziennie...-2/3 h na waszym servie lecz onlanie jestem ok 5/6 h dziennie i na pw moge o wszystki porozmawiac :)

Kontakt: Masz mnie na steam, lecz dam jeszcze linka ( http://steamcommunity.com/profiles/76561198194456978 )

Link GameTracer: http://www.gametracker.com/player/%E2%9C%96makstews12%E2%9C%96SWAGEREK%E2%9C%96/91.185.185.20:28075/

Nie widać cie na serwerze od miesiąca.

Zbyt mały wiek,(zapewne brak mutacji)

Nigdy nie widziałem cię na serwerze.

Jestem na NIE

A i jeszcze skad wiesz ze nie dam sobie rady? Nie liczy sie tylko wiek :D Mogli byyscie mnie wziąc na probe :v a nie odrazu nara ;D

Nie mam nic przeciwko, ale w sumie moim zdaniem za młody wiek(w wymaganiach jest jasno napisane), na serwie w sumie widziałem cię ze 2-3 razy, noi co z dogadywaniem się z tymi przed mutacją to w sumie się nie dziwie, bo to ten sam wiek.

Teraz się odwołam do tego co napisałeś o adminach innych, my nie tyle kickujemy co mutujemy, ale to tylko dlatego, że inni tego chcą i zazwyczaj takie osoby krzyczą przez mikrofon, oczywiście jeśli np. ja słyszę że mało używa tego mikro i jakieś info daje to ok zostawiam, ale tylko jeśli pozostali z drużyny się zgodzą. 

Plusem twoim może być to, że skoro masz tylko 13 lat to jest to chyba podstawówka początek gimnazjum to na csie może jesteś już wcześniej, bo większość adminów się czymś zajmuje(praca, szkoła itp) i zazwyczaj jestesmy dopiero ok. 16.

Myślę, że można dać mu kilka dni admina na próbę, chociaż nie kojarzę tego gracza.

Nie mam nic przeciwko, ale w sumie moim zdaniem za młody wiek(w wymaganiach jest jasno napisane), na serwie w sumie widziałem cię ze 2-3 razy, noi co z dogadywaniem się z tymi przed mutacją to w sumie się nie dziwie, bo to ten sam wiek.

Teraz się odwołam do tego co napisałeś o adminach innych, my nie tyle kickujemy co mutujemy, ale to tylko dlatego, że inni tego chcą i zazwyczaj takie osoby krzyczą przez mikrofon, oczywiście jeśli np. ja słyszę że mało używa tego mikro i jakieś info daje to ok zostawiam, ale tylko jeśli pozostali z drużyny się zgodzą. 

Plusem twoim może być to, że skoro masz tylko 13 lat to jest to chyba podstawówka początek gimnazjum to na csie może jesteś już wcześniej, bo większość adminów się czymś zajmuje(praca, szkoła itp) i zazwyczaj jestesmy dopiero ok. 16.

Myślę, że można dać mu kilka dni admina na próbę, chociaż nie kojarzę tego gracza.

Dziekuje Rav za to, ale mi chodzi np Jak ja dostałem muta za to ze jakis "Franchesko" ma 15 lat i niedawno podobno miał mutacje i teraz do wszystkich młodszych jak daja info mowie o sobie :D To odrazu "admin mutuj/kickuj go bo nie ma mutacji a sie odzwya" :D I to jest troche wkurfające (napisałem tak specjalnie) co nie? I pozniej przez takie cos mozna tracic ludzi na servie... A tak btw. to nie lep;iej dac mu muta i zaprosic go do znaj, i priv pogadac o co chodzi ze sie na cb kazdy skarzy itp... I tak mozna gracza uspokojicz i wyjasnic to zdarzenie :D Dzieki wielkie za danie mi szansy a co do wieku to jestem bardzo ogarniety :)

Ty sobie żartujesz z tym podaniem prawda?

Przegrałeś u nas zaledwie 13 godzin z czego ostatni raz byłeś widziany 20 Sierpnia wg gametrackera więc nie mamy o czym rozmawiać.

Kolejny minus to wiek. Może i jesteś "ogarnięty" jak to o sobie piszesz ale widziałem już kilku takich młodocianych adminów i prędzej czy później takim odbija.

Nie kojarzę Cię praktycznie w ogóle.

Zacznij u nas regularnie grać i złóż podanie za jakiś czas to się może przekonam.

Strzałeczka i  z fartem ; )

Przegrałeś u nas zaledwie 13 godzin z czego ostatni raz byłeś widziany 20 Sierpnia wg gametrackera więc nie mamy o czym rozmawiać.

Kolejny minus to wiek. Może i jesteś "ogarnięty" jak to o sobie piszesz ale widziałem już kilku takich młodocianych adminów i prędzej czy później takim odbija.

Zacznij u nas regularnie grać i złóż podanie za jakiś czas to się może przekonam.

Hej! To jest nie fer skoro tak mowisz ja zmieniałem nick pare razy to gametracer sie zmienia spójż na nick "makstews12" wpisz sb na gametracer A czemu nie dasz mi szansy? Wszyscy mowia odrazu nara! Ja jestem inny a z drugiej strony bd zle adminowal to mnie wywalicie ale szanse mozecie dac chyba co nie? :D

A i admin powinien miec dobry charakter a nie Ile ma lat... Czy ma mutacje... I zmieniam nicki prosze gt.http://www.gametracker.com/server_info/91.185.185.20:28075/top_players/?query=makstews12

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...