ProKoks^666 Napisano 1 Września 2015 #325075 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Mój nick to : ProKoks^666 [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : yassine [AMXBans] Reason : ' Cheater ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1141609340 ' [AMXBans] Your IP : ' 41.96.72.108 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check yo uzasadnienie: grałem skończyła się mapa i nagle ban i to mam w konsoli ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 1 Września 2015 #325082 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Na Twoim ip jest aktywny ban za ping na 5 minut na nicku nooble, pa czym dostałeś bana za cheaters. Prosze w takim razie admina ApoThecAry o przedstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProKoks^666 Napisano 1 Września 2015 Autor #325086 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Nikt nie mógł grać na moim Nicku bo mam hasło a jak mówiłem skończyła się mapa i ban więc o co chodzi ? ? A Ping miałem Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apothecary Napisano 2 Września 2015 #325192 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Witaj. Z wycinka consoli widac, że zbanowany miał nick: yassine [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : yassine [AMXBans] Reason : ' Cheater ' Ty i zbanowany macie ten sam SID. Zmień SID i Ban-a nie będziesz miał A co do cheatera: http://sendfile.pl/pobierz/480133---3TrA.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 2 Września 2015 #325212 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 W takim razie zresetuj router. I spokojnie wejdziesz:) Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 2 Września 2015 #325267 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Sprawa wyjaśniona. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 2 Września 2015 #325268 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi