Frycel Napisano 17 Marca #714349 Udostępnij Napisano 17 Marca (edytowane) Twój nick podczas gry: skilyabobsik Godzina, data zdarzenia: 17.03.2025 - 14:46:11 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:585248403 Uzasadnienie: A więc, dostałem z buta bana za czitowanie. Co jest oczywiście nieprawdą, bo gram zupełnie czysto. Zostałem już ostatnio zbanowany przez tego samego pana "Piesy". Poprzednim razem dostałem screenshoty na innym koncie steam, teraz dostałem bana kilka rund po wejściu pana Piesy na serwer, jest chyba szybszy niż ostatnio Wiem, że to podejrzane że mam raptem 80h na steamie czy ileś tam i sobie katuje każdego, ale dobijam sobie 100h na koncie aby mieć możliwość użycia konta na serwisie fastcup.net (zainteresowanych zapraszam do sprawdzenia wymogów, aby tam zagrać). Przy poprzednim banie też grałem na takim koncie, gdzie dobijałem 100h. To nie jest moja wina, że ktoś jest słabszy ode mnie. Gram w Valoranta, posiadam wyższą rangę (Immortal 1 peak, jeśli ktoś się zna i interesuje - hemd1r1410#UFO do sprawdzenia na stronie trackera) i regularnie korzystam z aimlaba (400+h, mogę podlinkować główne konto steam w celu weryfikacji), więc nie jest to dziwne, że nie ma dla mnie przeciwnika na waszym serwerze i każdy dostaje głowy. Ponadto nadmieniam, że nie jestem najlepszym czystym zawodnikiem tej gry, jakiego spotkacie, więc jeśli ja dostaję bana, to już mi szkoda kolejnych uczciwych graczy, którzy są bardziej skillowi ode mnie. Liczę na szybkie i pozytywne rozpatrzenie, bo serwerów płynnych z dobrymi hitboxami jak wasz to ze świecą szukać i zależy mi, żeby sobie tam pograć, bo większość obecnych to nieśmieszny żart, są polagowane i ciężko się strzela. Ban jest niesłuszny, jeśli ktoś uważa inaczej to oczekuję pełnej rozpiski demek, ponieważ każdego timestampa "+b" w ocenie szanownego pana ubt obalam bez problemu, bo nie ma nic podejrzanego w moim gameplayu poza celnymi flickami, które robię regularnie w fpsach od conajmniej 6 lat. Dorzucam jeszcze link do poprzedniego odwołania oraz wycinek z konsoli. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia. [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] ||| You are banned ||| Nick: skilyabobsik ||| IP: X.X.X.X ||| SteamID: STEAM_0:1:585248403 ||| By admin: Piesy ||| Reason: Czitowanie ||| Ban created: 17.03.2025 - 14:46:11 ||| For length: Permanent ||| On: [ONLY DD2] ★ MULTI-HEAD ★ FREE VIP ★ PUBLIC 1s1k (de_dust2) ||| Time left: Forever ||| Will expire: Never [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] *Demka z serwera: https://megawrzuta.pl/rxcljeds (Tutaj dziwna sytuacja, ale mam tylko demka "2" i "3" z dzisiejszego dnia, ponieważ nr "1" jest zapisany z dnia 15 marca z godziny 22:41 i jest krótszy od pozostałych, wrzuciłem go też do paczki, poniżej screen-dowód) Edytowane 17 Marca przez Frycel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 17 Marca Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #714355 Udostępnij Napisano 17 Marca choć bym chciał niestety nie zapisały mi się demka i nie jestem w stanie wstawic ci rozpiski z mojej perspektywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 17 Marca Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #714356 Udostępnij Napisano 17 Marca Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi