nearvy1g // SUPREME Napisano 18 Marca #714401 Udostępnij Napisano 18 Marca Twój nick podczas gry: 120HzPeek Godzina, data zdarzenia: 13.03.2025 - 18:25:15 Mapa: [ONLY DD2 DM] ★ MULTI-HEAD ★ DEATHMATCH ★ 1s1k (de_dust2) STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:129847180 Uzasadnienie: Siema, dostalem bana, ciezko mi nawet to wyjasnic ale dawno temu gralem w cs1.6 i nie zauwazylem ze mialem wgrane jakies czity i po prostu dostalem bana z antycheata, chcialbym prosic o UB. Wrocilem po przerwie i lipa wyszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 18 Marca Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #714402 Udostępnij Napisano 18 Marca (edytowane) Wstaw proszę swoje demka, mają nazwy: MultiHeadDemo_1.dem, MultiHeadDemo_2.dem, MultiHeadDemo_3.dem. znajdziesz je w folderze csstrike albo jeżeli masz wersje po polsku csstrike_polish. Wstaw je proszę to je przejrzę zobaczymy czy grałeś czysto czy nie jeżeli tak to ub dostaniesz Edytowane 18 Marca przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nearvy1g // SUPREME Napisano 18 Marca Autor #714403 Udostępnij Napisano 18 Marca Jak dostalem bana to reinstalowalem csa na nowo bo nie pamietalem co tam bylo wgrane i nie mam tych plikow , serio prosze o tego ub bo taka glupia sytuacja wyszla i nie wiem no Piesy, 18 Marca Przejrzę hltv i dam dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 18 Marca Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #714408 Udostępnij Napisano 18 Marca Dam ci ub, ale jeżeli cię znowu ac złapie a ty nie będziesz miał dowodów ja nie będę szukał damek nearvy1g // SUPREME dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 18 Marca Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #714409 Udostępnij Napisano 18 Marca Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi