KapeJo Napisano 19 Marca #714469 Udostępnij Napisano 19 Marca Ban znów za nic. Nawet 10minut nie pogralem. Twój nick podczas gry: KapeJo Godzina, data zdarzenia: 19.03.2025 - 21:48:11 Mapa: Only dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:1460272787 / 87.205.197.117 Uzasadnienie: Sam jestem ciekaw. *Demka z serwera: Dobrze wiecie( no w sumie niektórzy,Ci co ostatnio banowali),że demka mi się nie zapisują w żadnych folderach itp. Próbowalismy ostatnio kilka godzin,a nawet dni to naprawić i nie szło (pomagaliście mi gadając przez discord). Nie ważne jaką wersje instalowalem i tak dalej,nie zapisują mi się żadne demka. Jedynie ss'y jak mam robione. Ale teraz ss'y nie wystarcza,zebym byl czysty xD Choć Ci co już wiedzą,to wiedzą,że ze mnie taki informatyk jak z Trzaskowskiego prezydent XD @ Piesy wstaw swoje demko i niech ludzie ocenią co tam niby było. Ci co grają,dobrze wiedzą jak gram, czasem mam 50:0 a czasem 20:10, zalezy od skupienia i rundy,jedną runde moge nie zabic nikogo,a drugą 10. Pozdrawiam Fanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 19 Marca Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #714470 Udostępnij Napisano 19 Marca (edytowane) Rozpiska do demka kapejo.dem 9:46 1 strzał pada tak jak byś się pomylił widząc gracza przez ścianę 10:04 strzał oddany centralnie w gracza przez drzwi choć wcześniej celowałeś całkiem w inny punkt 10:31 GS 11:39 strzał przez smoke idealnie w momencie przejścia gracza przez niego 13:07 spojrzenie przez ścianę perfidnie na przeciwnika tak jakby pod aima 13:21 cała akcja mówi za siebie (najlepiej obejrzeć w 1/4) Wszystkie akcje podane w rozpisce są na +B kapejo.dem Edytowane 19 Marca przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 19 Marca #714472 Udostępnij Napisano 19 Marca (edytowane) 9:46 - wycelowany w gracza , może zwykła próba skanu -+ b 10:04- wycelowany w enemy choć go nie widział +b 10:31- niby gs ale może udało mu sie na ctrl +-b 11:39-strzał przez smoke zbyt piękny by był możliwy na czysto +b 13:07- dla mnie normalna akcja nie którzy tak robią by być wycelowanym w stronę w którą chcą strzelić -b 13:21- ten skan przez drzwi niby skan ale dobrze wiedziałeś że tam jest +b jak dla mnie gracz odpalony Edytowane 19 Marca przez TamKamper! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KapeJo Napisano 19 Marca Autor #714473 Udostępnij Napisano 19 Marca Może opinia kogoś kto jeszcze mi demka nie rozpisywał? Obiektywnego gracza co się zna na rzeczy. Bo to parodia trochę jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToBi Napisano 19 Marca Support Admin #714477 Udostępnij Napisano 19 Marca 9:46 - wycelowany w gracza zanim jeszcze robisz peek ( możliwe że zwykła próba wychylenia) -/+b 10:04- dd2 standardowa mapa tutaj można się wyuczyć skanu i celowania na midzie ( jak dla mnie clear akcja) -b 10:31- tutaj podtrzymam co napisał @ TamKamper! możliwe że się udało na ctrl -/+b 11:39-strzał przez smoke bardzo podejrzany i długo wyczekiwany -/+b 13:07- normalny peek bez podejrzeń -b 13:21- ten skan no śmierdzi i to bardzo (śmiem wątpić że go słyszałeś) +b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 20 Marca #714491 Udostępnij Napisano 20 Marca Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi