nA pRiKoLe Napisano 22 Marca #714624 Udostępnij Napisano 22 Marca (edytowane) [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: nA pRiKoLe:j ||| IP: 83.10.150.69 ||| SteamID: STEAM_1:0:228853694 ||| Admin banujacy: Smoku ||| Powod: Wstaw screeny na Multi-Head.pl ||| Ban utworzony: 22.03.2025 - 12:49:41 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Serwer: [ONLY DD2] ★ MULTI-HEAD ★ FREE VIP ★ PUBLIC 1s1k (de_dust2) ||| Pozostaly czas: Na zawsze ||| Wygasnie: Nigdy [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] Kicked by Console: "You are banned. Check Your console." Kicked :"You are banned. Check Nie mam zrzutów ekranu na komputerze. Są dwa dema, w które grałem. Może go nie zapisałem. Dlaczego zostałem zbanowany na zawsze, bo ich nie mam? Nie grał przez rok, zdecydował się zagrać od razu ban Edytowane 22 Marca przez nA pRiKoLe Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 22 Marca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #714627 Udostępnij Napisano 22 Marca Zostały ci zrobione SS więc nie ma możliwości żebyś ich nie miał gdyż zapisują się one automatycznie tutaj masz poradniki gdzie je możesz znaleźć i jak wrzucić 1. 2. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nA pRiKoLe Napisano 22 Marca Autor #714629 Udostępnij Napisano 22 Marca Ale zrzuty ekranu nie zapisują się, mam tylko wersję demo, teraz nie mogę grać? Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 22 Marca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #714631 Udostępnij Napisano 22 Marca (edytowane) powiem tak na wrzucenie ss jest 7 dni wiec masz czas żeby je znaleźć więc jak na razie ban zostaje 7. Czas na wstawienie screenshot`ów na forum nie może być dłuższy niż 7 dni. a temat zamykam Edytowane 22 Marca przez Smokuuu Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 22 Marca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #714632 Udostępnij Napisano 22 Marca Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi