Toosk Napisano 22 Marca #714643 Udostępnij Napisano 22 Marca Twój nick podczas gry: Toosk Godzina, data zdarzenia:22.03.2025 godz. 20:40 Mapa:de _ mirage STEAM_ID / IP:1627988768 Uzasadnienie: zostałem zbanowany kompletnie za nic *Demka z serwera: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 22 Marca Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #714644 Udostępnij Napisano 22 Marca (edytowane) Podaj mi swój steamid bo nwm co ty tam wpisales Edytowane 22 Marca przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 22 Marca Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #714646 Udostępnij Napisano 22 Marca (edytowane) https://amxbans.multi-head.pl/ban_list.php?bid=780 ban jest za wejście na aktywnym banie, a wcześniej również dostałeś bana za to samo, ban jest jak najbardziej słuszny, odpowiedz mi tylko na pytanie od kiedy grasz na serwerze? @ Toosk Edytowane 22 Marca przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano Niedziela o 20:25 #714701 Administrator Udostępnij Napisano Niedziela o 20:25 Sprawa załatwiona ze mną dlatego zmieniam decyzję na UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano Niedziela o 20:25 #714702 Administrator Udostępnij Napisano Niedziela o 20:25 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi