Skocz do zawartości

[ODD2]_Michellese

~Czarna~

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

Powinno być krótko i na temat ale w tym przypadku to nie przejdzie. Wiem, że teraz zlinczuje mnie pół forum ale czasami muszę się kierować faktami a nie sympatią czy tym, że ktoś mnie znienawidzi za podjętą decyzję, która czasami komuś nie jest "na rękę". Nie przytoczę tu jednorazowych sytuacji tylko to co działo się od początku.Dziesiątki wiadomości, że nie reagujesz na zgłoszenia o respie (stąd też znienawidzony przez większość graczy plugin, który zaczyna slapować TT po 1.30 min) i faktycznie wchodziłam wtedy specjalnie, nie robiłam nic oprócz czekania. 3 mapy, x zgłoszeń na u@, wojny na mikro o respa i zaledwie jedno upomnienie w momencie kiedy pół TT powinno już mieć bana. Zamiast tego oddawałaś się dyskusjom na czacie z osobami, które w tym samym czasie wołały mnie na serwer, że " Ona nic nie robi". Kolejne "donosy" były o  braku kultury ze strony graczy w kierunku innych i również Twoim - zero upomnień, zero konsekwencji plus kiedy ktoś się zaczynał sam bronić to często stawałaś w obronie "atakujących" zamiast reagować i robić to co admin robić powinien w takiej sytuacji. Wielka szkoda, że mimo moich próśb nikt nie odważył się napisać oficjalnej skargi na forum. Zmierzając do końca to szale całkowicie przeważyła sytuacja z wczoraj. U@ ma zostawać na u@. Każdy admin ma prawo się tam wypowiedzieć, wyrazić swoją opinię czy podzielić się przypuszczeniami. Pomijając wczorajszy wieczór to ciekawa jestem ile jeszcze informacji zostało "wyniesionych" z serwera. Jeśli byśmy chcieli, żeby gracze wiedzieli co się dzieje "za kulisami" to mówilibyśmy o tym na głos a nie adminowskich czatach.
Podsumowując... W dniu dzisiejszym rangę Admina na serwerze ODD2 traci @ _Michellese .

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...