JPrezes Napisano 1 Września 2015 #324688 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Nick:JPrezes Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem)Adminem bylem nie raz ciągle miałem admina na jakimś serwerze ;p. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie: 6 Lat Steam / NonSteam: Non Steam Dlaczego Ty:Dlaczego ja? hmm Jestem miły,ogarnięty,pomocny,odpowiedzialny.Przydam się na serwerze jak admin jestem ciągle online.Np cheater na serwei jest a nie ma admina to odrazu sprawdzam i banuje.Myślę że rozpatrzycie moje podanie dobrze . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:6-7h Kontakt:Forum Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/JPrezes/80.72.40.110:27027/ ____________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 1 Września 2015 #324700 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Daje ci Tak. W grze ci widze bardzo czesto. Jestes ogarniety/nie przeklinasz/lubiany w grze JPPREZES NA ADMINA:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoOoMHeaDshOoT Napisano 1 Września 2015 #324707 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Nick:JPrezes Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem)Adminem bylem nie raz ciągle miałem admina na jakimś serwerze ;p. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie: 6 Lat Steam / NonSteam: Non Steam Dlaczego Ty:Dlaczego ja? hmm Jestem miły,ogarnięty,pomocny,odpowiedzialny.Przydam się na serwerze jak admin jestem ciągle online.Np cheater na serwei jest a nie ma admina to odrazu sprawdzam i banuje.Myślę że rozpatrzycie moje podanie dobrze . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:6-7h Kontakt:Forum Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/JPrezes/80.72.40.110:27027/ ____________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoOoMHeaDshOoT Napisano 1 Września 2015 #324709 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 To tak Jestes Ogarnięty / Nie przeklinasz na serwerze / nie obrazasz graczy / nie wyzywasz / jestes bardzoo czesto na serwie / Jprezes Na ADMINAAA XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon35 Napisano 1 Września 2015 #324710 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 JPrezes Jest bardzo pomocny/ogarnięty/nie przeklina/lubiany w grze przez graczy/wspomaga serwer poprzez zakup usługi. Więc JPrezes Na Admina TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 1 Września 2015 #324713 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Jestem za okresem próbnym +/- wiek, chociaż wątpię, że masz 17 lat po twoim piśmie - doświadczenie +/- amxx - nonsteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExtremePL Napisano 1 Września 2015 #324749 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Na NIE: -Kultura -Brak Steam -Mikro trzeszczy Moim zdaniem musisz poczekać jeszcze troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JPrezes Napisano 1 Września 2015 Autor #324750 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sorry że pisze w moim podaniu. Extreme Nic przez mikro nie mówiłem. Kultura? Nie widziałeś mnie nawet na serwie i "Kultura" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 1 Września 2015 #324799 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 jestem za okresem próbnym "czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:6-7h" grasz 3-5h dziennie + wiek -/+doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxd Napisano 1 Września 2015 #324925 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Jestem na tak -ogarniety -mikro -nie przeklina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ne!taN Napisano 1 Września 2015 #325128 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Jestem za okresem próbnym + wiek -/+ doświadczenie - rzadko Cię widzę na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 2 Września 2015 #325233 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Na NIE + wiek + godzinki jakieś tam są - jesteś z nami dopiero tydzień - non steam - kontakt tylko przez forum w amx nie chce mi się wierzyć, że 8/10 Tyle ode mnie, pograj dłużej, daj się lepiej poznać to pewnie zmienię zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neolit Napisano 2 Września 2015 #325419 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Jestem za okresem próbnym +wiek +godzinki +staż w cs'ie -aktywność na forum -brak steam jestem za okresem próbnym. widze cię często na serwerze nie nazywa nie obraża da się fajnie z nim popisać i oczywiście pograć. wspiera serwer usługami ze sklepu. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glowa Napisano 2 Września 2015 #325468 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 jestem za okresem próbnym . +wiek +godzinki +zgłasza na u@ -steam Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 3 Września 2015 #325558 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 okres probny 14 dni 1 skarga i zabieram uprawnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 3 Września 2015 #325559 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi