Skocz do zawartości

Podanie

Wyimagino

Rekomendowane odpowiedzi

Edit ogólnie jeszcze:D

Kolega wyżej chyba nie zna znaczenia słowa sumienny, zapraszam do definicji

sumienny

1. «skrupulatnie wywiązujący się z podjętych obowiązków»

2. «wykonywany dokładnie, rzetelnie»

• sumiennie • sumienność

Myślę że to będzie pierwszy post racjonalny, nie ze względu na znajomości, tylko po prostu, jak dla osoby której praktycznie nie znam.

Fanpage 4 posty w ciagu 8h, tak 7 dni nic a nic się nie działo.

Myślę że warto przyłożyć się do 1 rzeczy niż siedzieć w :

Redaktorstwie(świeci pustkami również-ostatni Twój temat w Redakcji 8 lipca, chyba troszkę dawno).

Pamiętam temat z pluginami-możliwość zakupu perków, klas na serwery, również nie było oblegane, ba nie wiem czy ktoś z tego wgl skorzystał.

150 postów i 2 dni na forum(wiem że przez Reset) ale jednak moderatorzy mają po kilkanaście dni już wbite, gdybyś rzeczywiście siedział tyle co napisałeś miałbyś z 10 dni przynajmniej, ja siedzę bardzo mało na forum a wpadł mi 1d i 10h, więc 2 dni jak na modka to bardzo słabo.

Przejrzałem jeszcze z ciekawości ssy z coda 400 w archiwum. Napisałeś że mógłbyś wspomagać ubt, czy nie możesz tego robić również jako admin? Mamy uprawnienia do odbanowania gracza, jeśli chciałbyś się pokazać to byś kilka razy sprawdził ssy, dał ub, jednak na ostatnich 10 stronach, nie ma Twojego nicku.

Nie wiem jakim jesteś adminem, zapewne dobrym, po tym co piszą ludzie obstawiam że masz dobry kontakt z nimi. Na Twoją korzyść przemawia wiek, "ogarnięcie" steam i znajomości.

Ogólnie fajnie że chcesz pomóc w rozwoju sieci itd, lecz trzymasz rangi(w tym 1 poważną) mimo że wgl nie widać zaangażowania z Twojej strony.

Jestem na nie. Dzięki Bogu że nie mamy tutaj minusów bo zostałbym zminusowany przez każdego koleżkę.

Dziękuję, @astroe

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...