KaziziomeK <33 Napisano 31 Sierpnia 2015 #324510 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Siemka mam małe pytanie... Czy te crashe na serwerze się kiedyś skończą lub czy ktoś je ogarnie... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Września 2015 #325755 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Od 2 dni już ich chyba nie ma ponieważ często jestem na serwerze i się z nimi nie spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 6 Września 2015 Autor #326465 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Nadal jednak są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styl Pokazu :* Napisano 7 Września 2015 #326930 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Tak, są i nie da się grać -,- znaczy da się ale raz na 2-3 mapy zdobędę na początku jakieś pułkownika czy jakiś dobry perk, to lognie -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 7 Września 2015 #326934 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Tak często wywala. Z tego co pamiętam to rozmawiałem już z pewno osobą na ten temat ale sam nie wie czego to przyczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 7 Września 2015 #326962 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Serwer opłacony? Paczki dobrze napisane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chińskie bajki Napisano 7 Września 2015 #326985 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Serwer potrafi też jakby... dać bana. Serwer znika z ulu/historii granych, przez "connect IP" też nie łączy, przez stronę i ikonę połącz przez steam jest "nieaktywny", mija 5-10-15minut, albo zmiana mapy i nagle działa znowu. Co do wywalania, wyskakuje wtedy w konsoli informacja dlaczego kick (nie pamiętam na 100%, ale mówi ona coś, o zbyt wielu informacjach [bodajże PUSTYCH bądź niewłaściwych] wysyłanych do gracza]), Może to powodować jakaś mapa, bądź jakiś plugin/perk (chociaż skala wywalania jest duża i lubi wywalić 3/4 serwera, więc stawiałbym na jakiś plugin np sprawdzający coś u graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 8 Września 2015 #320536 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Podesłałem temat właścicielowi tylko on coś z tym może zrobić wiec zostaje nam czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 8 Września 2015 #320535 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi