Bewi Napisano 10 godzin temu Inwestor Premium #715310 Udostępnij Napisano 10 godzin temu Co byś zrobił/a, gdybyś miał/a tylko jeden dzień na spełnienie wszystkich swoich marzeń? Chciałbyś, by twoje pytanie pojawiło się w sekcji pytań dnia? Napisz to pytanie prosto do mnie, a pojawi się w najbliższym czasie! Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomiczny Napisano 7 godzin temu #716371 Udostępnij Napisano 7 godzin temu Najpierw zacząłbym dzień w miejscu, które zawsze chciałem zobaczyć – może gdzieś na Islandii przy gejzerach o wschodzie słońca, albo w Kioto w sezonie kwitnącej wiśni. Potem – skok ze spadochronem! Musi być coś szalonego, co daje kopa życia. Następnie – spotkania z ludźmi, których podziwiam – wyobraź sobie krótką kawę z Davidem Attenborough albo jam session z Lenny Kravitzem. 😄 Albo nawet po prostu szczera rozmowa z kimś, kto miał wpływ na moje "życie". Potem bym coś stworzył – może napisał piosenkę, wiersz, a może wygłosił inspirującą mowę na scenie. Coś, co zostawi ślad. I zakończyłbym ten dzień z osobami, które kocham – przy wspólnym ognisku, śmiejąc się, wspominając, i wiedząc, że było warto. Patusiara 128 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patusiara 128 Napisano 5 godzin temu Kobieta #716375 Udostępnij Napisano 5 godzin temu Poleciałabym w kosmos , pływałabym z delfinami, chciałabym zobaczyć erupcję wulkaniczną, zobaczyć zorzę polarną, poleciałabym balonem w Alpach, a na koniec piękny zachód słońca w moim ukochanym miejscu na Szczycie Zawrat Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi