TheSlayer Napisano 31 Sierpnia 2015 #324449 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): ( dzisiaj ) 19:00 Nick admina/gracza, który zawinił: August Dowody: http://scr.hu/88hz/o4c3a Świadkowie: na ss Uzasadnienie: Prosiłem o odbanowanie mnie na serwerze i sprawdzenie ss'ów a otrzymałem wiadomość ,, nie chce mi się " ... Czekałęm 6 h a tu koleś pisze że mu się nie chce . To jest dopiero parodia .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 31 Sierpnia 2015 #324455 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 To w takim razie nie wiem po co pisał znów podanie o MODKA skoro mu "się nie chce" ... Wysyłam wyżej i Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 31 Sierpnia 2015 #324456 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 31 Sierpnia 2015 #324476 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Admin ubt otrzymuje ostrzeżenie w odpowiednim dziale. Dodam tylko, że zachowanie tego oto admina jest żenujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi