soul777 Napisano Niedziela o 16:10 #715409 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:10 Chciałbym się dowiedzieć czy mogę używać takowej aplikacji, która customizuje mi celownik i nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano wczoraj o 12:14 Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #715458 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:14 Ja już wczoraj troszkę na pw Ci wyjaśniłam z tym celownikiem. Dla pewności jeszcze dziś podpytałam i odpowiedź jest taka, że możesz używać A jeśli by się coś zmieniło w tej kwestii to na pewno zostaniesz poinformowany soul777 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano wczoraj o 12:14 Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #715459 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:14 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi