Xeo Napisano 31 Sierpnia 2015 #324332 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Nick:Xeo Wiek: 15 Data rejestracji na forum: 02.08.2015 Czas spędzony na forum: 23 godziny. Doświadczenie w ocenianiu: 8/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak/ miałem Ubt na innym forum. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak lecz to były lekkie bany. (Wiem jak działają programy ) Dlaczego Ty?: Ludzie czekają nawet po7-10h na ub, demko. Jest to za długo . Wiem że ludzie w Ubt mają swoje życie i niema ich czasami dlatego chciałbym im pomoc bo ja przeważnie jestem gdy tylko mam Internet. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Gdy tylko mam Internet jestem. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Nie/przez miesiąc zapoznałem się z forum i postanowiłem zostać. Coś od siebie: ( Proszę się nie śmiać) Mam na imię Tobiasz . Mieszkam w małym Miasteczku Krotoszyn. Uprawiam kilka dyscyplin sportowych: boks, piłka nożna oraz siatkówka. Idę teraz do 3 gimnazjum. Chodzę do sportowej klasy. Chętnie poznaje nowych ludzi. Jestem nerwowy, zwariowany ^^ i kulturalny. To na tyle . Pozdrawiam Xeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 31 Sierpnia 2015 #324335 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi