ExtremePL Napisano 31 Sierpnia 2015 #324321 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Heyo mam 8 ostrzeżeń dostałem je wszystkie od moderatora MemesiO ten gracz stracił już moderatora ale ostrzeżenia zostały czy możecie mi je zdjąć bo boje się że przy 10 dostane bana Pozdrawiam ExtremePL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 31 Sierpnia 2015 #324323 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Żeby zdjąć ostrzeżenia musisz je odpracować. Tutaj masz wszystko pięknie wyjaśnione http://multi-head.pl/index.php?/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 31 Sierpnia 2015 #324324 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi