TheSlayer Napisano 31 Sierpnia 2015 #324212 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): 10:16 (dzisaj ) tj. 2015-08-31 Nick admina/gracza, który zawinił: KieGoWhoYeah Dowody:http://scr.hu/88hz/cpdju http://scr.hu/88hz/o08ja Świadkowie: Ci którzy na ss. Uzasadnienie: Otóż tak, mianowicie admin KieHoWhoYeah nie reaguje na jakiekolwiek zgłaszanie na U@. Zrobiłem mu także ,,test" po ilu minutach mnie wyrzuci z spekta.( Wiem że pewnie dostane bana za ,, nabijanie h" ale chciałem zobaczyć czy jest w miarę ,, ogarnięty") I siedziałem tam 2 mapy i nadal bym siedział ale wolę grać niż bezczynnie siedzieć i oglądać jak moi towarzysze giną . A po 3 i ostatnie graliśmy sobie na de_rats_1337 i na serwerze grał aimer i tzw ,, sofciarz" i KieGoWhoYeah nie reagował na u@ tylko poprostu sobię grał . Gracze pisali mu żeby czytał u@ ale on nic z tego sobie nie robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExtremePL Napisano 31 Sierpnia 2015 #324217 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Admin "KieGoWhoYeah" Proszony o odpowiedź Pomogłem? Zostaw + Ciebie to nie boli a mnie zmotywuje. Znajdziesz mnie na Jail Break'u Zombie Mod oraz CodMod 45k lvl Kontakt: Skype ExtremePL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KieGoWhoYeah Napisano 31 Sierpnia 2015 #324218 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Wiec tak, mianowicie admin KieGoWhoYeah jak najbardziej reaguje na u@ i jeśli ktoś zgłasza jakikolwiek problem z podejrzeniem o wh, aim czy coś innego idę do spect aby to sprawdzić, i zawsze informuje gracza tekstem "Sprawdzę", "Sprawdzam" itd, po sprawdzeniu gracz otrzymuje albo bana ale nowy komunikat "czysty". Testować to ty możesz Siebie, Napisałem Ci do gry, odp mi ze robisz demko żebyś miał dowód na forum, Ja z tym nie mam problemu >Kręcisz demko dla dowodów, odpisujesz czyli aktywny, Serwer nie był przepełniony tak wiec Cie nie kicklem. Kto jak kto ale nie możesz mi chyba raczej zarzucić ze Ja nic z u@ nie robię bo zawsze sprawdzam danego gracza. A kick dostałeś za obrazę "Ty jesteś gównem" Powinieneś się cieszyć ze nie ma bana, Ale ja już tak mam. Kick>Ban na 5> a później więcej jeśli potrzebny. To chyba tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExtremePL Napisano 31 Sierpnia 2015 #324221 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Powiem tyle "The Slayer" Jeżeli masz jakiś problem zgłoś to na forum z solidnym dowodem a nie oskarżaj admina że nic nie robi.Jeżeli pisze ci że coś sprawdza to chyba tak jest . Rada na przyszłość czytaj uważnie Pozdrawiam Extreme Pomogłem? Zostaw + Ciebie to nie boli a mnie zmotywuje. Znajdziesz mnie na Jail Break'u Zombie Mod oraz CodMod 45k lvl Kontakt: Skype ExtremePL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSlayer Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor #324246 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Ja i tak wiem swoje ten admin dla mnie jest poprostu ,, nieudacznikiem " nic nie robi na serwie prócz lamienia Takie jest moje zdanie, możecie się z tym nie zgodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExtremePL Napisano 31 Sierpnia 2015 #324249 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 The Slayer jeżeli chcecie sie powyzywać zapraszam na Priv a nie tu zasmiecać forum Proszę o zamknięcie tego tematu. Pomogłem? Zostaw + Ciebie to nie boli a mnie zmotywuje. Znajdziesz mnie na Jail Break'u Zombie Mod oraz CodMod 45k lvl Kontakt: Skype ExtremePL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 31 Sierpnia 2015 #324250 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Koniec zbędnego spamu. Skarga niesłuszna. Gracz powinien się jeszcze cieszyć, że nie dostał bana za obrazę. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 31 Sierpnia 2015 #324251 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi