scaryscar Napisano 5 godzin temu #716398 Udostępnij Napisano 5 godzin temu Nick: scaryscar Wiek:36 Doświadczenie (w byciu adminem): prowadzilem kiedys swoja siec serwerow csfullgaming.com wiec doswiadczenie mam Znajomość AMXX (W skali 1-10): bardzo dobra znajomosc amxmodmenu oraz pluginow Staż w CS-sie: spora nie pamientam dokladnie ale zaczelem grac jak byl jeszcze cs-1.5 Steam / NonSteam: steam posiadam Dlaczego Ty: dla czego ja pisze posta bo widze ze za wiele adminow nie ma na serwerze a przydali by sie wiem ze na forum dopiero dzisiaj sie zarejestrowalem wiec moje podanie moze byc odrzucone Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w zaleznosci czy od rana czy wieczorami z rana za bardzo nie mam czasu ale wieczorami zazwyczaj jestem do jakiejs 1 w nocy wiec dla mnie nie problem posiedziec na serwerze i pograc Kontakt: steam / pw Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ScaryScar/91.224.117.58:27060/ Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi