masetro Napisano 22 godziny temu #716546 Udostępnij Napisano 22 godziny temu Jest jakiś większy rekord killi na serwerze? Niż ten Król.mp4 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 15 godzin temu Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #716556 Udostępnij Napisano 15 godzin temu Grając z botami? Owszem sama miałam kiedyś prawie 200 ale z botami to każdy mądry i siara się chwalić takimi statami. Sztuka to jest takie nabić przy full serwerze ale i w takich przypadkach kiedyś bywali lepsi Rafi_wola i masetro dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi_wola Napisano 13 godzin temu #716567 Udostępnij Napisano 13 godzin temu No ja nabilem 296/10 🤣 masetro i ~Czarna~ dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masetro Napisano 8 godzin temu Autor #716573 Udostępnij Napisano 8 godzin temu Właśnie tylko pytam bo dosłownie nie ma sie czym chwalić pozdrowionka dla was ~Czarna~ dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masetro Napisano 8 godzin temu Autor #716574 Udostępnij Napisano 8 godzin temu 5 godzin temu, Rafi_wola napisał: No ja nabilem 296/10 🤣 legancko tak trzymaj :d noobie Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi