hajT Napisano 16 godzin temu #716865 Udostępnij Napisano 16 godzin temu Siemaneczko! Nazywam sie Bartosz, choc wole Bartek. we wrzesniu koncze 27lat, pochodze z malej miejscowosci Jutrzenka- przelotowka z fotoradarem obecnie mieszkam w miescie oddalonym o 50km jakim jest Slupsk. Pracuje jako kurier dpd z oddzialem w Plaszewku (mozna rzec Slupsk), a paczkami rzucam akurat w Leborku (+50km) Zainteresowania; sport, pilka przez ktora zostaje juz mi tylko kibicowanie po 2 operacjach :< motoryzacja, komputery i ten niesmiertelny cs (w ktorego przegralem praktycznie cale zycie)! Mialem dluga przerwe od "komputera" bo 7 lat, az kolega z pracy namowil i tak sie stalo. Logujac sie przez maila zauwazylem, ze mialem kiedys kiedys tutaj konto. Planuje kupic premium i zmienic nick na forum. Spotkac mozna mnie najczesciej na ONLY DD2- 1.6 Pod nickiem bar7kov. POZDROWIONKA! :> :> :> :> Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 16 godzin temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #716866 Udostępnij Napisano 16 godzin temu Siemanko hajT dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 12 godzin temu Support Admin VIP #716877 Udostępnij Napisano 12 godzin temu Cześć Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano 11 godzin temu #716880 Udostępnij Napisano 11 godzin temu Dobry, pochwalony Zapraszamy częściej na to DD2, pozdro Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajT Napisano 8 godzin temu Autor #716888 Udostępnij Napisano 8 godzin temu 2 hours ago, Gruby JorgE! said: Dobry, pochwalony Zapraszamy częściej na to DD2, pozdro Bede robil co w mojej mocy Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi