hajT Napisano 17 godzin temu #716893 Udostępnij Napisano 17 godzin temu Czesc, moze to uwzglednicie i jednak wypali. Wydaje mi sie, ze jest za malo czasu zanim zacznie sie rudna. ten freeztime na kupno broni. Jak CT raszuje dluga to ledwo co skonczysz kupywac a oni juz sa na respie, jeszcze jak sie pomylisz to tez nie wesolo. Mysle, ze nie przelozy to sie jakos mocno na rozgrywke, ale bedzie luzniej jak moge tak napisac Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi_wola Napisano 13 godzin temu #716904 Udostępnij Napisano 13 godzin temu Można sobie zbindować kupowanie. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajT Napisano 11 godzin temu Autor #716908 Udostępnij Napisano 11 godzin temu Ja mam pobindowane, ale tak ogolnie mowie. WIesz nie wszyscy graja tyle lat, bindy nic trudnego, a jednak ale sam czasmi widzidsz ledwno co wezmiesz to ct juz na respie Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 6 godzin temu Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #716919 Udostępnij Napisano 6 godzin temu Freeztime a czas na zakupy to i tak 2 różne sprawy Były już kombinacje dłużej, krócej... Czas na zakup broni jest raczej odpowiedni bo od kilku dobrych lat odkąd jest jak jest nikt nic nie wspomniał, że za krótko. Dłuższy freeztime nie zdał kompletnie egzaminu bo osoby, które miały bindy zaczynały się nudzić przed ostatecznym startem rundy a osoby bez nich i tak nie wyrabiały żeby kupić cokolwiek bo mieli za dużo czasu na zastanowienie. Wiadomo, że nie każdy urodził się z wiedzą na temat bindów i że można w ten sposób kupić również broń. Ale z drugiej strony jeśli CS na prawdę kogoś wciągnie to i do tego dojdzie, że jednak wszystko da się zrobić 1 kliknięciem a nie wybierać z menu przez pół minuty Także niestety albo i stety póki co zostanie tak jak jest Uprzedzając kolejne pytanie - strefy rush'u też nie będzie Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi