nynek Napisano 29 Sierpnia 2015 #323625 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Nadarzyła się okazja, żeby zostać kimś ważniejszym niż moderator. Jestem zastępcą Kristo! Teraz ja będę prowadził Q&A. Witam w 34 odsłonie Q&A. W tym tygodniu do waszej dyspozycji oddaję @Alexa. Informacje: Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedź [O]. Przykładowe pytanie: [P] Jaki masz nick? Przykładowa odpowiedź: [O] Malu. ZAKAZ KOPIOWANIA PYTAŃ INNYCH UŻYTKOWNIKÓW ! @Alexa odpowie na wasze pytania do czwartku do godziny 23:55 tworząc temat i nominując kolejną ofiarę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 29 Sierpnia 2015 #323631 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 [P]Jak masz na imię ? [P] Ile masz lat? [P] Jak tu trafiłaś ? [P]Ile jesteś na sieci ? [P]Kto jest twoim ulubionym uzytkownikiem/adminem/moderatorem/grafikiem/redaktorem/super adminem/opiekunem sieci/właścicielem ? [P]Uprawiawsz jakiś sport? [P]Jeżeli to piłka nizna/siatkówka czy coś innego to jaki jest twój ulubiony klub/reprezentacją? [P]Skąd pomysł na twój nick ? [P] Mleko czy woda ? [P]Snikers czy Mars ? [P]Samochód czy motocykl ? [P]Piwo czy wódka ? [P] Masz chłopaka ? [P]Bruneci czy blondyni? [P]Jaki jest twój ulubiony serwer na M-H i dlaczego? [P] Jakie serwery polecasz? [P]Myślisz o jakimś awansie? [P]Kogo nominujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 29 Sierpnia 2015 #323634 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 [P] Co tam grzbiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xCzarnA Napisano 29 Sierpnia 2015 #323646 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 [P] Twoje zainteresowania? [P] Lubisz zwierzęta, masz jakieś swoje? [P] Ulubiony kolor? [P] Jak długo grasz w Counter-Strike'a? [P] Masz ostatnie 3 minuty życia, co robisz? Z chęcią chciałabym by ktoś mnie nominował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 29 Sierpnia 2015 #323652 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 [P] Odpowiedz na pytania? PLZ [P] Wiesz, że @555_dni :wub: Mateuszek jest mój. Mati potwierdzi. [P] Weźmiesz ten warunek? [P] Pojedziesz ze mną do Madrytu, wujek dał mi 100€ [P] Pozdrowisz moją mamę? Ostatnio pozdrowiłem ją na mg i dostałem upomnienie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 29 Sierpnia 2015 #323685 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 [P] Kiedy idziemy na zakupy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 29 Sierpnia 2015 #323687 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 [P] Co najbardziej lubisz robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Września 2015 #325595 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 [P] Lubisz gotować? [P] Jak tak to co najlepiej Ci wychodzi ? [P] Skąd jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Września 2015 #325605 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Hym.... [P]Ulubiona potrawa? [P]Ulubiony tytuł + gatunek filmowy [P]Drink w barze czy Whiskey w łózku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 3 Września 2015 #325614 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 [P] Czy długo trwa kurs na robienie kanapek Nynkowi? [P] Jaką maksymalną temperaturę osiąga Twoja prostownica/lokówka i dlaczego przypalasz nią Nynka? [P] Co było pierwsze? Jajko czy kura? [P] horror czy komedia? [P] Jesz pestki z arbuza? [P] Masz specjalną szufladę na skarpetki? [P] Dlaczego Cię denerwuję? [P] Nick Alexa pochodzi od Twojego imienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 3 Września 2015 #325629 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 [P]Długo grasz w cs'a ? [P]Ulubiona piosenka ? [P]Legginsy vs Jeansy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 3 Września 2015 #325651 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 [P]Czy oglądasz filmy +18? [P]Jak często? [P]Jakie lubisz najbardziej? [P]Opowiesz historię z dzieciństwa? [P]Opiszesz swoją szkołę? [P]Masz zwierzaka? [P]W jakim kraju chciała byś spędzić wakacje? [P]Ulubiony kolor? [P]Opiszesz swój typ faceta? [P]Co myślisz o MH? [P]Lubisz mnie? [P]Ulubiony użytkownik? [P]Wymarzona funkcja MH? [P]Kiedy foto na snapie? [P]Jak tam samopoczucie po powrocie do szkoły? [P]Jakieś plany po szkole? [P]Czemu jesteś grzbietem? [P]Chciała byś być sławna? [P]Na czym byś chciała się wybić aby być sławna? [P]Na kogo głosowałaś(prezydent)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 3 Września 2015 #323790 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 [P] Dla domów z pomysłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 4 Września 2015 Autor #325748 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 [P] Gdzie jest Nemo? [P] O czym myślałby stół gdyby myślał? [P] Może zimną kawkę? [P] Czym się zajmujesz? [P] O czym marzysz? [P] Jaki masz samochód? [P] Co byś zmieniła na forum? [P] Skąd pomysł na taki nick? [P] Jak się czuje? [P] Wrzucisz jakieś zdjęcia na forum? [P] Co byś zabrała na bezludną wyspę? [P] Gdzie masz największe łaskotki? [P] Z czego jesteś dumna? [P] Co byś jeszcze chciała osiągnąć? [P] Czego się boisz? [P] Jak się relaksujesz? [P] Ile lat byś chciała teraz mieć i dlaczego? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Jaką miałaś największą wpadkę? [P] Real Madryt czy Fc Barcelona? [P] Dres czy sukienka? [P] Spodnie czy spódnica? [P] Rajstopy czy pończochy? [P] Obcasy czy trampki? [P] BMW czy AUDI? [P] Z gumką czy bez? [P] 1.6 czy GO? [P] FB czy NK? [P] Pizza czy sałatka? [P] Hamburger czy frytki? [P] Herbata czy kawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 4 Września 2015 #325790 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 [P] Czo tam czopku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 4 Września 2015 Autor #325832 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi