green5521 Napisano 23 Kwietnia 2016 #425608 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Nick: |GreeN| Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem na serwerach cod mod i jestem jeszcze na Jednym (Koleg i) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: Gram więcej niż 3 lata nie liczę Steam / NonSteam: NonSteam- Myślę że nie potrzeba Steam bo nigdy nie gram na Wall-Hack Aimbot itp.. Jestem sprawiedliwy wobec ludzi aż do czasu ("aż do czasu"- Żartuje ) Dlaczego Ty : Nie będę się rozpisywał jak jakiś gł*pi krótko zwięźle i na temat... Dlatego że grają Hakerzy itp.. Niektórzy gracze wchodzą na tekstury (Dałem posty z graczami ) 'TXT" i nie da się grać i nadrobię straty bo nie chce mi się już nagrywać demek i tematy robić.... Obiecuję że nadrobię straty Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Oooo wchodzę co parę godzin i pogram dużooo jak nie ma Hakerów. Kontakt: Skype: krystian200178 GaduGadu później pobiorę bo mam konto ale nie pobrałem bo przeinstalowywałem Windowsa .. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/|GreeN|/80.72.40.110:27027/ ---- Nadrobię straty :] Sorki za kolorki ale Lubię tak coś pozmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 23 Kwietnia 2016 #425648 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Jak na razie jestem na nie -popraw aktywność No 300 ileś minut to Malo jak na admina jak poprawisz aktywność to zmienię zdanie -Malo ludzi cie jeszcze nie zna a przynajmniej ja ja cie ani razu nie widziałem na serwerze No i jak poprawisz aktywność to złóż podanie ;D Pozdrawiam HardziK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 23 Kwietnia 2016 #425676 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Nie spełniasz wymagań godzinowych. Mało kto Cię kojarzy. Często łamiesz regulamin Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper321 Napisano 24 Kwietnia 2016 #425690 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Na NIE: -Mała aktywność na serwerze -Nie kojarzę cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 24 Kwietnia 2016 #425715 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Oczywiście że na Nie: -Mała aktywność na forum praktycznie zerowa to samo w grze Kolejna i bardzo ważna sprawa latasz na komendzie sam osobiście ode mnie bana Więc Na nie ponieważ łamiesz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 24 Kwietnia 2016 #425737 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 ja również jestem na nie za wcześnie złożyłeś podanko sprawdź wymagania na admina -miałeś bany za obrazę oraz za komendę jestem w tej chwili na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 24 Kwietnia 2016 #425749 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Rowniez na NIE. brak ci kultury obrazasz. stawiasz miny w niedozwolonych miejscach(ban ode mnie). Byles /jestes adminem a nie potrafisz usunac komendy na speeda? Cos krecisz tymbardziej ze znasz amx na 8/10 czyli duzo dodatkowych komend. Nie znasz regulaminu ani servera ani forum wiec o czym tu gadac. Nikt cie nie zna. Konto pod podanie 3 dni temu zalozone. Brak godzin . O czyms jeszcze zapomnialem? :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 24 Kwietnia 2016 #425896 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Nie spełniasz wymagań, posiadasz już admina na innym serwerze. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi