bociu Napisano 6 godzin temu #719974 Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) Nick na serwerze: bociu Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 2 Doświadczenie: 4lata Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam:Nie SID: Link do profilu na STEAM:https://s.team/p/kbmv-wrqd/gnhjhjvn Link do profilu na Game Tracker:www.gametracker.com/clan/bociu Kontakt: Steam/Discord Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Zawsze przyda się dodatkowa pomoc przy serwerze i jestem często aktywny. Nie mam za dużego doświadczenia ale szybko się uczę i myślę że dam sobie radę. Edytowane 6 godzin temu przez bociu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 6 godzin temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #719975 Udostępnij Napisano 6 godzin temu Gracz poinformowany że Podanie odrzucone z powodu braku gdy cs 1.6 na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 6 godzin temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #719976 Udostępnij Napisano 6 godzin temu Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi