Kristo Napisano 28 Sierpnia 2015 #323414 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Nick: Kristo Wiek: 16 lat Data rejestracji na forum: 14 lipca 2014 Czas spędzony na forum: 2d wcześniej przed resetem czasu miałem 30d. Doświadczenie w ocenianiu: Myśle że dobre teraz . Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na serwerze COD 200 za ping. Dlaczego Ty?: Chciałbym pomóc innym UBT oraz graczom żeby szybcij dostawali UB. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3-5h postaram się. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak (Jako Admin DM TOP MAPS 3 msc a jako Admin COD 200 2,5 msc) Coś od siebie: Mam na imię Robert w tym roku styknie mi 17 latek . Lubię grać w Piłkę Nożną, Siatkówke . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Sierpnia 2015 Weteran MH #323428 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Za swoje zachowania jak wcześniej zostało określone nie masz szans na żadną rangę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Sierpnia 2015 Weteran MH #323429 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi