Skocz do zawartości

Czas reagować

Rafi_wola

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:RaFi;*Wo(L)a
Doświadczenie (w byciu adminem):

Admin bf2/ffa Fear-zone 

Admin only dd2 Bydgoszcz 

Admin only dd2/inf/nukre/train TP Uszatek

Admin only dd2 Opole
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 musze sobie przypomnieć 
Staż w CS-sie: 16/17 lat 
Steam / NonSteam: Steam
Dlaczego Ty: Jestem chyba jednym z najbardziej aktywnych graczy , zgłaszam i sam obserwuje innych , trzymam sie regulaminu i staram sie aby inni go stosowali. I nie którzy gdy nie ma admina po prostu sobie na za dużo pozwalają 
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu 2-4h(dziennie) w weekendy 4-6h(dziennie)
Kontakt: Steam/forum 
Link do GameTracker'a:

https:/www.gametracker.com/player/RaFi%3B%2AWo%28L%29a/145.239.19.217:27015/

Edytowane przez Rafi_wola

• Admin CS 1.6 COD 200
  • Moderator DC
  • Premium

Jestem sceptyczny co do twojego podania, jesteś strasznie kontrowersyjnym graczem przez swój sposób grania, i nie do końca jestem pewien czy gracze odbiorą ciebie jako admina w pozytywnym stopniu, 

Z doświadczenia jak najbardziej to samo z czasem poświęconym dla serwera, jestem na tak. tylko tak jak napisałem wyżej nie jestem pewny co do reakcji graczy.

Edytowane przez Piesy

• Admin CS 1.6 ONLY DD2
2 minutes ago, Piesy said:

Jestem sceptyczny co do twojego podania, jesteś strasznie kontrowersyjnym graczem przez swój sposób grania, i nie do końca jestem pewien czy gracze odbiorą ciebie jako admina w pozytywnym stopniu, 

Z doświadczenia jak najbardziej to samo z czasem poświęconym dla serwera, jestem na tak. tylko tak jak napisałem wyżej nie jestem pewny co do reakcji graczy.

Ja w sumie mogę się totalnie podpiąć, to samo zdanie na ten temat 

Kontrowersyjny bo "umiem" grac?

Miałem prześwietlone Demka, robiłem pov swojej gry , które wstawiłem na Forum( widzę że muszę wrócić do nagrywania ekranu), 5k godzin na steam przegranych.

Narzekają ze nie ma adminów, a kiedy ktoś kto sklada podanie , kto spedza na serwie tylko godzin to że Kontrowersyjny bo spędził w grze połowę swojego życia.

Kurtyna w dół