Rafi_wola Napisano wczoraj o 18:40 #720111 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:40 (edytowane) Nick:RaFi;*Wo(L)a Wiek:34 Doświadczenie (w byciu adminem): Admin bf2/ffa Fear-zone Admin only dd2 Bydgoszcz Admin only dd2/inf/nukre/train TP Uszatek Admin only dd2 Opole Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 musze sobie przypomnieć Staż w CS-sie: 16/17 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem chyba jednym z najbardziej aktywnych graczy , zgłaszam i sam obserwuje innych , trzymam sie regulaminu i staram sie aby inni go stosowali. I nie którzy gdy nie ma admina po prostu sobie na za dużo pozwalają Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu 2-4h(dziennie) w weekendy 4-6h(dziennie) Kontakt: Steam/forum Link do GameTracker'a: https:/www.gametracker.com/player/RaFi%3B%2AWo%28L%29a/145.239.19.217:27015/ Edytowane wczoraj o 19:00 przez Rafi_wola Kso, MLQ-1938, mar_cin i 1 inny dodali reakcje 1 3 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano wczoraj o 20:41 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #720113 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:41 (edytowane) Jestem sceptyczny co do twojego podania, jesteś strasznie kontrowersyjnym graczem przez swój sposób grania, i nie do końca jestem pewien czy gracze odbiorą ciebie jako admina w pozytywnym stopniu, Z doświadczenia jak najbardziej to samo z czasem poświęconym, umiejętnosciami i wielokrotnie sprawdzany jesteś czystym dobrym graczem. jestem na tak. tylko tak jak napisałem wyżej nie jestem pewny co do reakcji graczy. Edytowane 9 godzin temu przez Piesy MLQ-1938 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLQ-1938 Napisano wczoraj o 20:44 #720114 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:44 2 minutes ago, Piesy said: Jestem sceptyczny co do twojego podania, jesteś strasznie kontrowersyjnym graczem przez swój sposób grania, i nie do końca jestem pewien czy gracze odbiorą ciebie jako admina w pozytywnym stopniu, Z doświadczenia jak najbardziej to samo z czasem poświęconym dla serwera, jestem na tak. tylko tak jak napisałem wyżej nie jestem pewny co do reakcji graczy. Ja w sumie mogę się totalnie podpiąć, to samo zdanie na ten temat Piesy dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi_wola Napisano wczoraj o 21:02 Autor #720115 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:02 Kontrowersyjny bo "umiem" grac? Miałem prześwietlone Demka, robiłem pov swojej gry , które wstawiłem na Forum( widzę że muszę wrócić do nagrywania ekranu), 5k godzin na steam przegranych. Narzekają ze nie ma adminów, a kiedy ktoś kto sklada podanie , kto spedza na serwie tylko godzin to że Kontrowersyjny bo spędził w grze połowę swojego życia. Kurtyna w dół mar_cin i Kso dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano 5 godzin temu #720155 Udostępnij Napisano 5 godzin temu Ja bym nie świrował z tymi kontrowersjami, bo zazwyczaj to Rafiego się ludzie czepiają bo dobrze gra i nic więcej, poza tym raczej lubiany na serwie, czasem jakaś drobna napinka, ale stali gracze znają, szanują i się nie napinają (na mikro po bani od niego to i ja pomarudzę z bezsilności). Jeśli chodzi o grę to ziomek gra po prostu najlepiej z nas wszystkich i nie ma co się na to obrażać tylko cieszyć się, że mamy takiego na serwie a nie samych amatorów do bicia. + bardzo często zgłasza, daje znać jak coś się dzieje a admin nie zauważy + codziennie w godzinach popołudniowo- wieczornych widziany, w weekendy o różnych porach, gra dużo Dla mnie zdecydowanie na TAK Rafi_wola i mar_cin dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 4 godziny temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #720158 Udostępnij Napisano 4 godziny temu a ja się wypowiem jako kolejna osoba i która będzie na NIE gracz jest okey czysty i w ogóle ale same twoje słowa w podaniu kłamią a mianowicie że nie obrażasz graczy nie raz byłem tego świadkiem inni nie muszą się zgadzać z tym ja jestem na NIE i tyle Livio i MLQ-1938 dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gie Napisano 3 godziny temu Inwestor #720168 Udostępnij Napisano 3 godziny temu taa, ja jestem na tak, why? długo go oglądałem, na pierwszy rzut oka (dla noobs) wygląda ze ma wh, ale on ma taką zj....ebaną cechę jak cierpliwość i dobre słuchawki ..wie kiedy ma zraszwoac a kiedy kampić dlatego jest ciągle w topce.. Ogólnie go nie lubię, bo gra beznadziejnie równo, choć jak złoże słuchawki to często ma kulę w głowie, z minusów ma beznadziejny Aim na poziomie 24-30 może przez cfg ? :P ilość godzin na serwie jest po prostu powalająca, reszta na plus . nadaje sie na adma idealnie, nie wnikam w to czy ktoś będzie grał dalej na serwie, jak Rafi zostanie Admem. pozdr Rafi_wola i Gruby JorgE! dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi