Skocz do zawartości

Czas reagować

Rafi_wola

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:RaFi;*Wo(L)a
Doświadczenie (w byciu adminem):

Admin bf2/ffa Fear-zone 

Admin only dd2 Bydgoszcz 

Admin only dd2/inf/nukre/train TP Uszatek

Admin only dd2 Opole
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 musze sobie przypomnieć 
Staż w CS-sie: 16/17 lat 
Steam / NonSteam: Steam
Dlaczego Ty: Jestem chyba jednym z najbardziej aktywnych graczy , zgłaszam i sam obserwuje innych , trzymam sie regulaminu i staram sie aby inni go stosowali. I nie którzy gdy nie ma admina po prostu sobie na za dużo pozwalają 
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu 2-4h(dziennie) w weekendy 4-6h(dziennie)
Kontakt: Steam/forum 
Link do GameTracker'a:

https:/www.gametracker.com/player/RaFi%3B%2AWo%28L%29a/145.239.19.217:27015/

Edytowane przez Rafi_wola

• Admin CS 1.6 COD 200
  • Moderator DC
  • Premium

Jestem sceptyczny co do twojego podania, jesteś strasznie kontrowersyjnym graczem przez swój sposób grania, i nie do końca jestem pewien czy gracze odbiorą ciebie jako admina w pozytywnym stopniu, 

Z doświadczenia jak najbardziej to samo z czasem poświęconym, umiejętnosciami i wielokrotnie sprawdzany jesteś czystym dobrym graczem. jestem na tak. tylko tak jak napisałem wyżej nie jestem pewny co do reakcji graczy.

Edytowane przez Piesy

2 minutes ago, Piesy said:

Jestem sceptyczny co do twojego podania, jesteś strasznie kontrowersyjnym graczem przez swój sposób grania, i nie do końca jestem pewien czy gracze odbiorą ciebie jako admina w pozytywnym stopniu, 

Z doświadczenia jak najbardziej to samo z czasem poświęconym dla serwera, jestem na tak. tylko tak jak napisałem wyżej nie jestem pewny co do reakcji graczy.

Ja w sumie mogę się totalnie podpiąć, to samo zdanie na ten temat 

Kontrowersyjny bo "umiem" grac?

Miałem prześwietlone Demka, robiłem pov swojej gry , które wstawiłem na Forum( widzę że muszę wrócić do nagrywania ekranu), 5k godzin na steam przegranych.

Narzekają ze nie ma adminów, a kiedy ktoś kto sklada podanie , kto spedza na serwie tylko godzin to że Kontrowersyjny bo spędził w grze połowę swojego życia.

Kurtyna w dół 

Ja bym nie świrował z tymi kontrowersjami, bo zazwyczaj to Rafiego się ludzie czepiają bo dobrze gra i nic więcej, poza tym raczej lubiany na serwie, czasem jakaś drobna napinka, ale stali gracze znają, szanują i się nie napinają (na mikro po bani od niego to i ja pomarudzę z bezsilności). 

Jeśli chodzi o grę to ziomek gra po prostu najlepiej z nas wszystkich i nie ma co się na to obrażać tylko cieszyć się, że mamy takiego na serwie a nie samych amatorów do bicia. 

+ bardzo często zgłasza, daje znać jak coś się dzieje a admin nie zauważy 

+ codziennie w godzinach popołudniowo- wieczornych widziany,   w weekendy o różnych porach, gra dużo

Dla mnie zdecydowanie na TAK 

• Admin CS 1.6 ONLY DD2
  • Donator
  • Support Admin

a ja się wypowiem jako kolejna osoba i która będzie na NIE gracz jest okey czysty i w ogóle ale same twoje słowa w podaniu kłamią a mianowicie że nie obrażasz graczy nie raz byłem tego świadkiem inni nie muszą się zgadzać z tym ja jestem na NIE i tyle 

• Inwestor

taa,

ja jestem na tak, why?

długo go oglądałem, na pierwszy rzut oka (dla noobs)  wygląda ze  ma wh,  ale on ma taką zj....ebaną cechę jak cierpliwość i  dobre słuchawki ..wie kiedy ma zraszwoac a kiedy kampić dlatego  jest  ciągle w topce..

Ogólnie go nie lubię,  bo gra beznadziejnie równo, choć jak złoże słuchawki  to  często ma kulę w głowie,  z minusów ma beznadziejny Aim na poziomie 24-30  :P:P:P:P może przez cfg ? :P

ilość godzin  na serwie jest po prostu powalająca, reszta na plus . nadaje sie na adma idealnie, nie wnikam w to czy ktoś będzie grał dalej na serwie,  jak Rafi zostanie Admem.

pozdr