Isiu68 Napisano wczoraj o 13:24 #720151 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:24 (edytowane) Piszee w sprawie zaoferowania wymiany klasy wyrzutek na jakąś inną ponieważ wyrzutek psuje grę pisałem parę dni wcześniej to miała zostać zneeerfiona . Druga sprawa naprawienie tabeli . Edytowane wczoraj o 13:29 przez Isiu68 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 9 godzin temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #720193 Udostępnij Napisano 9 godzin temu 21 godzin temu, Isiu68 napisał: Piszee w sprawie zaoferowania wymiany klasy wyrzutek na jakąś inną ponieważ wyrzutek psuje grę pisałem parę dni wcześniej to miała zostać zneeerfiona . Druga sprawa naprawienie tabeli . Wtedy było pisane że boty dostaną nerfa a nie klasa Wyrzutek. Możliwe że 1/6 to jednak zbyt duża szansa jak na to że masz tutaj dużo hp zwiększymy do 8 i może będzie okej bo sam zamysł klasy jest dobry. I wytłumacz mi o co chodzi z "naprawieniem tabeli" bo nie do końca rozumiem Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isiu68 Napisano 3 godziny temu Autor #720202 Udostępnij Napisano 3 godziny temu Naprawienie tabeli dokładnie o to że wydaje mi się zee coś jest nie tak i nie tylko mi ponieważ robiłem po 60 killi na meecz i miałem 20 dedow maks to popzycja stała w miejscu a jak zostałem zabity 3 x z rzędu to pozycja spadała o 20 i dzięki teemu z 33 mam teraz 270+ Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi