Isiu68 Napisano 20 Maja #720151 Udostępnij Napisano 20 Maja (edytowane) Piszee w sprawie zaoferowania wymiany klasy wyrzutek na jakąś inną ponieważ wyrzutek psuje grę pisałem parę dni wcześniej to miała zostać zneeerfiona . Druga sprawa naprawienie tabeli . Edytowane 20 Maja przez Isiu68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 21 Maja Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #720193 Udostępnij Napisano 21 Maja 21 godzin temu, Isiu68 napisał: Piszee w sprawie zaoferowania wymiany klasy wyrzutek na jakąś inną ponieważ wyrzutek psuje grę pisałem parę dni wcześniej to miała zostać zneeerfiona . Druga sprawa naprawienie tabeli . Wtedy było pisane że boty dostaną nerfa a nie klasa Wyrzutek. Możliwe że 1/6 to jednak zbyt duża szansa jak na to że masz tutaj dużo hp zwiększymy do 8 i może będzie okej bo sam zamysł klasy jest dobry. I wytłumacz mi o co chodzi z "naprawieniem tabeli" bo nie do końca rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isiu68 Napisano 21 Maja Autor #720202 Udostępnij Napisano 21 Maja Naprawienie tabeli dokładnie o to że wydaje mi się zee coś jest nie tak i nie tylko mi ponieważ robiłem po 60 killi na meecz i miałem 20 dedow maks to popzycja stała w miejscu a jak zostałem zabity 3 x z rzędu to pozycja spadała o 20 i dzięki teemu z 33 mam teraz 270+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 21 Maja Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #720209 Udostępnij Napisano 21 Maja Tabela działa prawidłowo a spadasz bo dobijasz prawie tyle samo śmierci co killi masz 2900 zabójstw i 2800 śmierci więc prawie jesteś na minus dlatego lecisz do tyłu Co do klasy pisałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 21 Maja Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #720210 Udostępnij Napisano 21 Maja Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi