Janek223 Napisano 15 godzin temu #720313 Udostępnij Napisano 15 godzin temu Cześć z tej strony Paweł. Pochodze z województwa Świętokrzyskiego oraz mam 19 lat. Uwielbiam słuchać muzyki takie jak hip-hopu i rap , dlatego często Mam odpalone rzeczy muzyczne :D. Komputer to dla mnie okno na świat. Bardzo lubię rozmawiać na czacie i poznawać różnych ludzi. Często spotykam tam osoby, od których dowiaduję się różnych ciekawych rzeczy, jednym słowem łączę przyjemne z pożytecznym. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 14 godzin temu Premium #720316 Udostępnij Napisano 14 godzin temu Hej Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajT Napisano 14 godzin temu #720317 Udostępnij Napisano 14 godzin temu Siemaneczko Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 13 godzin temu Support Admin VIP #720321 Udostępnij Napisano 13 godzin temu Hej Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 godzin temu #720334 Administrator Udostępnij Napisano 5 godzin temu hi Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 4 godziny temu Sponsor Premium #720337 Udostępnij Napisano 4 godziny temu Haj Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi