Janek223 Napisano 23 Maja #720313 Udostępnij Napisano 23 Maja Cześć z tej strony Paweł. Pochodze z województwa Świętokrzyskiego oraz mam 19 lat. Uwielbiam słuchać muzyki takie jak hip-hopu i rap , dlatego często Mam odpalone rzeczy muzyczne :D. Komputer to dla mnie okno na świat. Bardzo lubię rozmawiać na czacie i poznawać różnych ludzi. Często spotykam tam osoby, od których dowiaduję się różnych ciekawych rzeczy, jednym słowem łączę przyjemne z pożytecznym. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 23 Maja Premium #720316 Udostępnij Napisano 23 Maja Hej Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajT Napisano 23 Maja #720317 Udostępnij Napisano 23 Maja Siemaneczko Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 24 Maja Support Admin VIP #720321 Udostępnij Napisano 24 Maja Hej Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Maja #720334 Administrator Udostępnij Napisano 24 Maja hi Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 24 Maja Sponsor Premium #720337 Udostępnij Napisano 24 Maja Haj Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 24 Maja Inwestor Premium #720346 Udostępnij Napisano 24 Maja SIems hajT dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patusiara 128 Napisano Wtorek o 16:07 Kobieta #720508 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:07 Hejo hajT dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi