ZaCh Napisano Poniedziałek o 14:21 #720436 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:21 Nick:Za-Chon Wiek:22 Doświadczenie (w byciu adminem):6 lat Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 12-13 lat Steam / NonSteam: Non Dlaczego Ty: ponieważ ogarniam te role, myślę że przyda się ktoś w ekipie, admina też jakoś często nie ma to na pewno się nadam, często siedzę na serwerze i jestem aktywny Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: pare godzin na spokojnie, zależy od dnia Kontakt: Forum,Discord,Steam Link do GameTracker'a: Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToBi Napisano Poniedziałek o 15:23 Support Admin #720440 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:23 + WIek + AMX + Staż -NS ( taki staż w cs i dalej latać na NS?) - Godziny przegrane na serwerze ( niecałe 10h) - brak linku do GT ( i niech komentujący szukają sami) na chwilę obecną jestem na nie, pograj jeszcze jakiś czas i daj się poznać bardziej ZaCh dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi