Isiu68 Napisano Niedziela o 17:56 #720772 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:56 (edytowane) Nie moge wejść na server wgl mnie nie ładuje tam odlicza do 3 reszte pisze failed ktoś jakoś pomoże ? Nick : NuuHz Można szybko ? zareagować jakoś ? Edytowane Niedziela o 18:01 przez Isiu68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano Niedziela o 18:04 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #720773 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:04 7 minut temu, Isiu68 napisał: Nie moge wejść na server wgl mnie nie ładuje tam odlicza do 3 reszte pisze failed ktoś jakoś pomoże ? Nick : NuuHz Można szybko ? zareagować jakoś ? Wszystkim działa normalnie więc nie wiem z czego może to wynikać musisz popróbować albo zresetartuj router to może jakoś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isiu68 Napisano Niedziela o 18:06 Autor #720774 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:06 (edytowane) Próbowałem nawet komputeer od nowa i nic nie ładuje mi nic nawet pobrałem cs z przeglądarki teez nic I dlaczego tylko na wasz server nie moge ? Edytowane Niedziela o 18:12 przez Isiu68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano Niedziela o 18:20 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #720775 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:20 14 minut temu, Isiu68 napisał: Próbowałem nawet komputeer od nowa i nic nie ładuje mi nic nawet pobrałem cs z przeglądarki teez nic I dlaczego tylko na wasz server nie moge ? Podaj mi swoje ip na pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isiu68 Napisano Niedziela o 18:27 Autor #720776 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:27 a nie dostałem jakiegoś bana czy coś bo za pierwszym razeeem wyskoczyło mi Valid coś tam jeeszcze pisało ale nie zwróciłeem uwagi a jak chciałeem drugi raz to mi nie łączyło jż . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano Niedziela o 18:32 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #720778 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:32 Już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano Niedziela o 18:32 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #720779 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:32 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi