call_me_Lukas Napisano 3 Czerwca #720889 Udostępnij Napisano 3 Czerwca Witam, Dla nowych mam na imię Łukasz i na serwerze jak będziemy się widzieć śmiało walcie po imieniu. Chciałem was przywitać po dłuższej absencji jest mi niezmiernie miło wrócić do was i mam nadzieję, że są tu jeszcze te stare wygi co parę lat temu. Chciałbym bardzo podziękować @ ~Czarna~ twoja pomoc jest nieoceniona bym mógł się zalogować tutaj haah . Pozdrowionka ~Czarna~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 3 Czerwca Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #720891 Udostępnij Napisano 3 Czerwca Witamy ponownie i polecam się! call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*_*Anonimowy*_* Napisano 3 Czerwca #720894 Udostępnij Napisano 3 Czerwca Witam call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 3 Czerwca Premium #720895 Udostępnij Napisano 3 Czerwca Hej call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Czerwca #720902 Administrator Udostępnij Napisano 3 Czerwca hi call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 4 Czerwca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #720925 Udostępnij Napisano 4 Czerwca Cześć call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 4 Czerwca Admin CS 1.6 GO:MOD Donator VIP #720933 Udostępnij Napisano 4 Czerwca witaj ponowie call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 4 Czerwca Support Admin VIP #720935 Udostępnij Napisano 4 Czerwca Cześć call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajT Napisano 4 Czerwca #720944 Udostępnij Napisano 4 Czerwca Cześć, bondziorno i siemano! call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi