call_me_Lukas Napisano Wtorek o 19:01 #720889 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:01 Witam, Dla nowych mam na imię Łukasz i na serwerze jak będziemy się widzieć śmiało walcie po imieniu. Chciałem was przywitać po dłuższej absencji jest mi niezmiernie miło wrócić do was i mam nadzieję, że są tu jeszcze te stare wygi co parę lat temu. Chciałbym bardzo podziękować @ ~Czarna~ twoja pomoc jest nieoceniona bym mógł się zalogować tutaj haah . Pozdrowionka ~Czarna~ dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano Wtorek o 19:05 Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #720891 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:05 Witamy ponownie i polecam się! call_me_Lukas dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*_*Anonimowy*_* Napisano Wtorek o 19:35 #720894 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:35 Witam call_me_Lukas dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano Wtorek o 20:05 Premium #720895 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:05 Hej call_me_Lukas dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano Wtorek o 22:58 #720902 Administrator Udostępnij Napisano Wtorek o 22:58 hi call_me_Lukas dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano wczoraj o 10:42 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #720925 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:42 Cześć Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano wczoraj o 13:06 Admin CS 1.6 GO:MOD Donator VIP #720933 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:06 witaj ponowie Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano wczoraj o 13:32 Support Admin VIP #720935 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:32 Cześć Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajT Napisano 20 godzin temu #720944 Udostępnij Napisano 20 godzin temu Cześć, bondziorno i siemano! Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi