Isiu68 Napisano 21 godzin temu #721018 Udostępnij Napisano 21 godzin temu Mam takie pytanko kiedy w konću jak coś zostanie zgłoszone to wejdzie admin i occeni sytuajce ? dopiero my gracze musimy nagrywać udowadniać wam to ? jest ich coraz więcej ja męcząc sie wbiłem 45k a oni w pare godzin mogą to zrobić ,,, Mam nagranie jak będzie to potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 20 godzin temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #721022 Udostępnij Napisano 20 godzin temu 42 minuty temu, Isiu68 napisał: Mam takie pytanko kiedy w konću jak coś zostanie zgłoszone to wejdzie admin i occeni sytuajce ? dopiero my gracze musimy nagrywać udowadniać wam to ? jest ich coraz więcej ja męcząc sie wbiłem 45k a oni w pare godzin mogą to zrobić ,,, Mam nagranie jak będzie to potrzebne Nic nie poradzę na to że nikt nie jest chętny do bycia adminem cod 45k ponieważ ludzie już praktycznie nie grają coda. Czasami ludzie mylą boty z cheaterami a jeżeli wiesz że to gracz to na forum również masz specjalny dział gdzie możesz zgłosić gracza dając tam jakieś nagrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 20 godzin temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #721023 Udostępnij Napisano 20 godzin temu Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi