Skocz do zawartości

No to kilka słów ode mnie .....

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

I po co to szukanie zaczepek? Temat Rafiego został wyjaśniony w ostatnim odwołaniu więc po co grzebać w starych odwołaniach gdzie pół UBT  jak te błędne owce słuchało jednego Admina, który tak truł, że uwierzyli, że jest odpalony? Aż tak bardzo Cię boli to, że ktoś jest lepszy i nikt już nie pisze i nie krzyczy "Babcia odpalony!". Rozumiem, że tak bardzo Cię to kręciło, że stąd ten cały ból, płacz i ogólna rozpacz :) Ale już wystarczy bo nikomu się nie chce sprawdzać kolejnych czystych demek i słuchać w koło tego samego. Gdyby były spalone to zapewne skończył by tu karierę permem a nie kolejny raz zaczynał zostając graczem roku. Rozważę też opcję czy kolejne takie wkładanie kija a w mrowisko nie poniesie jakichś ciekawych konsekwencji  bo w sumie to dawno nic się nie działo. POZDRAWIAM RÓWNIEŻ!!! :) 

Bo jak zawsze temat zamkniety, ale to juz standard.Jak sie wypowiedzalem to szukam zaczepek  jak sie nie wypowiedziałem(zniknałem) to zostałem posądzony o gre na innym koncie i podszywanie sie,to teraz nie wiem czy moge cokolwiek napisać czy musze pozwolenie otrzymać  od ciebie ??Bo przecież Rafi mnie oznaczył i ja wtedy nagle zniknąłem, dlaczego sie nie wypowiadam? Może dlatego że ostatni raz na serwerze byłem 6 marca a na forum 21 lutego ^^ a temat był założony 9 marca,gdzie mnie juz nie było w kraju i nie miałem dostępu do swojego komputera.

spacer.pngspacer.png

Można przecież wszystko w logach sprawdzić.Nie wiem skąd te podejrzenia i domysły ze używam innych kont lub coś podobnego.

Cytat

Zmierzając do końca to szale całkowicie przeważyła sytuacja z wczoraj. U@ ma zostawać na u@. Każdy admin ma prawo się tam wypowiedzieć, wyrazić swoją opinię czy podzielić się przypuszczeniami. Pomijając wczorajszy wieczór to ciekawa jestem ile jeszcze informacji zostało "wyniesionych" z serwera. Jeśli byśmy chcieli, żeby gracze wiedzieli co się dzieje "za kulisami" to mówilibyśmy o tym na głos a nie adminowskich czatach.

I tak dostałem informacje o tym że jestem podejrzewany o to ze gram na innym koncie,że sie podszywam pod kogoś ,itd. "zza kulis"  i chciałem to wyjaśnić prywatnie ,ale nie bo przecież to by była kolesiówa,która ty sama uprawiasz.Bo przecież nie raz pisałaś mi co bedzie zrobione albo co nie bedzie na serwerze, co z jakimiś cziterami ,co ma technik serwera jeszcze poprawić,itd.  i wierzyć mi nie musisz Rafi ale na temat Twojej osoby też pisałą niepochlebnie (chociaż wiem ze teraz słodzi) ,podałaś mi hasło do admina żebym mógł interweniować w razie konieczności i oboje doskonale wiemy ze bywały takie sytuacje. Wszystko jest super jeśli ktoś przynosi informacje do ciebie ,powie ci o czymś itd.,ale nie daj boże napisać coś na ciebie albo "wynieść" te super sciśle tajne dane wagi państwowej to wtedy już jest furia i zdrada stanu. Oczywiście nie moge tego udowodnić screenami bo niestety steam nie zapisuje historii rozmów żeby odzyskać to z tamtego okresu .(taka nauczka na przyszłość zeby uzywac komunikatoria z dostępem do historii tym bardziej w kontaktach z taka osoba)

spacer.png

Cytat

Właśnie przez spiski o których wspominasz, tyle że głównie spiskują tu od samego początku na mnie a później ja muszę świecić oczami przez to, że ktoś mnie lubi bo robię swoje i to co do mnie należy. Przez te właśnie spiski nawet swojego czasu zabrano mi OP ale jak chyba  widać niesłusznie skoro wróciłam, odzyskałam OP plus dorzucili mi jakieś tam lepsze rangi na forum

No obawiam sie ze w połowie ty te spiski  inicjujesz a potem się jeszcze dziwisz.Ja prznajmniej jak kogoś nie lubię to daje mu to do zrozumienia.

spacer.png

Nie wiem czy to drobne poczucie władzy cie jakoś dowartościowuje czy o co chodzi ale się już gubisz w tym.

Mam nadzieje ze temat nie zostanie usuniety,zamkniety jak to sie zawsze dzieje.

No swoją droga pare tygodni mnie nie było i mocna zmiana nastawienia co do mojej osoby,ale widać sie nie poznałem na tobie ,a ta sytuacja tylko pokazała "twoje" oblicze.

Edytowane przez FPS_761