Partyk Napisano wczoraj o 19:45 #721500 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:45 (edytowane) Twój nick podczas gry: szymon Godzina, data zdarzenia: Niewiem? 10.06 grałem normalnie a dzis 11.06 chce wejsc i ban... Mapa: Only dd2 STEAM_ID / IP: ' STEAM_1 : 0 : 1190619137 ' / 93.159.46.44 Uzasadnienie: Niewiem o co chodzi nigdy nie gralem na takim nicku... Chce wejsc normalnie na serwer a tu ze zbanowany jakis gosciu o nicku szymon. Nikt nie ma dostepu do mojego internetu... Normalnie mój nick to * Partyk * *Demka z serwera: Nie mam zadnych SS... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : szymon [AMXBans] Powod : ' AB ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1190619137 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 93.159.46.44 ' [AMXBans] ======================================= Mozna to jakoś wyjaśnic? edit. Jeszcze cos takiego znalazlem w konsoli ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: szymon ||| IP: 93.159.46.44 ||| SteamID: STEAM_1:0:1190619137 ||| Admin banujacy: strafelegit ||| Powod: AB ||| Ban utworzony: 03.05.2025 - 17:26:02 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Serwer: Multi-Head PaintBall [LEVEL | SKIN | VIP] (css_cache_mh) ||| Pozostaly czas: Na zawsze Edytowane wczoraj o 19:50 przez Partyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano wczoraj o 21:09 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #721507 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:09 (edytowane) Grasz na Steam czy NS? Spróbuj zrestsrowac router, czasami dzieje się tak że tworzy się zbieżność IP i dostajesz IP osoby zbanowanej, i to powinno pomóc +Wstaw swoje ostatnie demka z serwera, demka znajdują się w folderze csstrike pod nazwami MultiHeadDemoPB_1.dem, MultiHeadDemoPB_2.dem, MultiHeadDemoPB_3.dem, MultiHeadDemoPB_4.dem Edytowane wczoraj o 21:14 przez Piesy Piesy, 10 godzin temu @ Partyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyk Napisano 4 godziny temu Autor #721595 Udostępnij Napisano 4 godziny temu Pomogło. Dziękuje, temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToBi Napisano 2 godziny temu Support Admin #721601 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi