Partyk Napisano 11 Czerwca Udostępnij Napisano 11 Czerwca (edytowane) Twój nick podczas gry: szymon Godzina, data zdarzenia: Niewiem? 10.06 grałem normalnie a dzis 11.06 chce wejsc i ban... Mapa: Only dd2 STEAM_ID / IP: ' STEAM_1 : 0 : 1190619137 ' / 93.159.46.44 Uzasadnienie: Niewiem o co chodzi nigdy nie gralem na takim nicku... Chce wejsc normalnie na serwer a tu ze zbanowany jakis gosciu o nicku szymon. Nikt nie ma dostepu do mojego internetu... Normalnie mój nick to * Partyk * *Demka z serwera: Nie mam zadnych SS... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : szymon [AMXBans] Powod : ' AB ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1190619137 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 93.159.46.44 ' [AMXBans] ======================================= Mozna to jakoś wyjaśnic? edit. Jeszcze cos takiego znalazlem w konsoli ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: szymon ||| IP: 93.159.46.44 ||| SteamID: STEAM_1:0:1190619137 ||| Admin banujacy: strafelegit ||| Powod: AB ||| Ban utworzony: 03.05.2025 - 17:26:02 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Serwer: Multi-Head PaintBall [LEVEL | SKIN | VIP] (css_cache_mh) ||| Pozostaly czas: Na zawsze Edytowane 11 Czerwca przez Partyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 11 Czerwca Udostępnij Napisano 11 Czerwca (edytowane) Grasz na Steam czy NS? Spróbuj zrestsrowac router, czasami dzieje się tak że tworzy się zbieżność IP i dostajesz IP osoby zbanowanej, i to powinno pomóc +Wstaw swoje ostatnie demka z serwera, demka znajdują się w folderze csstrike pod nazwami MultiHeadDemoPB_1.dem, MultiHeadDemoPB_2.dem, MultiHeadDemoPB_3.dem, MultiHeadDemoPB_4.dem Edytowane 11 Czerwca przez Piesy Piesy, 12 Czerwca @ Partyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyk Napisano 12 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca Pomogło. Dziękuje, temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToBi Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi