1win 'x Napisano 17 Czerwca #722054 Udostępnij Napisano 17 Czerwca (edytowane) siemano wczoraj se gralem na waszym serwie no i fartem wykrecilem 400 killi no i dostalem banicje na 2 miesiace Twój nick podczas gry: 1win 'x Godzina, data zdarzenia:Twój nick podczas gry: 17.06 2025 5:23 1win 'x (ten ban od ac zostal wyswtawiony pozniej niz gralem bo bylo to 16 CZERWCA* i wyjebalem 400 killi) Godzina, data zdarzenia: 17.06 2025 5:23 1win 'x Mapa: dust 2 STEAM_ID / IP: 77.45.54.0 Uzasadnienie: nie wiem co mam uzasadnic ale wiem ze za granie legit tez jest ban widze xDDD *Demka z serwera: nie mam Edytowane 17 Czerwca przez 1win 'x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1win 'x Napisano 17 Czerwca Autor #722055 Udostępnij Napisano 17 Czerwca Teraz, 1win 'x napisał: siemano wczoraj se gralem na waszym serwie no i fartem wykrecilem 400 killi no i dostalem banicje na 2 miesiace Twój nick podczas gry: 1win 'x Godzina, data zdarzenia:Twój nick podczas gry: 17.06 2025 5:23 1win 'x (ten ban od ac zostal wyswtawiony pozniej niz gralem bo bylo to 16 CZERWCA* i wyjebalem 400 killi) Godzina, data zdarzenia: 17.06 2025 5:23 1win 'x Mapa: dust 2 STEAM_ID / IP: 77.45.54.0 Uzasadnienie: nie wiem co mam uzasadnic ale wiem ze za granie legit tez jest ban widze xDDD *Demka z serwera: nie mam fajnie by bylo jak byscie mnie odbanowali szybciej bo mam dzisiaj turnieja a musze sie wyrobic z rozgrzewka a nie ma innego lepszego serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 17 Czerwca Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #722056 Udostępnij Napisano 17 Czerwca (edytowane) Demka z serwera znajduą się w folderze csstrike noszą nazwę podaże MultiHeadDemo_1.dem/2/3 Demka są nagrywane automatycznie więc nie ma opcji żebyś ich nie miał, bez demek dużo nie wskuramy Poza tym podaj proszę swoje Sid, w bansie na podane IP widnieje ban na inny nick Edytowane 17 Czerwca przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1win 'x Napisano 17 Czerwca Autor #722057 Udostępnij Napisano 17 Czerwca (edytowane) a jak mam non steam? nie jestem taki w demka za bardzo ale od razu w csstrike tego nie mam Edytowane 17 Czerwca przez 1win 'x Piesy, 17 Czerwca w tym folderze wyszukaj pliki które podałem ci wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1win 'x Napisano 17 Czerwca Autor #722062 Udostępnij Napisano 17 Czerwca nie mam tam nic nie wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 18 Czerwca Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #722096 Udostępnij Napisano 18 Czerwca W bansie nie widnieje żaden bank na podane IP czy nick, podaj mi proszę swoje Sid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 21 Czerwca Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #722361 Udostępnij Napisano 21 Czerwca Brak odpowiedzi ze strony gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 21 Czerwca Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #722362 Udostępnij Napisano 21 Czerwca Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi