1win 'x Napisano 5 godzin temu #722054 Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) siemano wczoraj se gralem na waszym serwie no i fartem wykrecilem 400 killi no i dostalem banicje na 2 miesiace Twój nick podczas gry: 1win 'x Godzina, data zdarzenia:Twój nick podczas gry: 17.06 2025 5:23 1win 'x (ten ban od ac zostal wyswtawiony pozniej niz gralem bo bylo to 16 CZERWCA* i wyjebalem 400 killi) Godzina, data zdarzenia: 17.06 2025 5:23 1win 'x Mapa: dust 2 STEAM_ID / IP: 77.45.54.0 Uzasadnienie: nie wiem co mam uzasadnic ale wiem ze za granie legit tez jest ban widze xDDD *Demka z serwera: nie mam Edytowane 5 godzin temu przez 1win 'x Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1win 'x Napisano 5 godzin temu Autor #722055 Udostępnij Napisano 5 godzin temu Teraz, 1win 'x napisał: siemano wczoraj se gralem na waszym serwie no i fartem wykrecilem 400 killi no i dostalem banicje na 2 miesiace Twój nick podczas gry: 1win 'x Godzina, data zdarzenia:Twój nick podczas gry: 17.06 2025 5:23 1win 'x (ten ban od ac zostal wyswtawiony pozniej niz gralem bo bylo to 16 CZERWCA* i wyjebalem 400 killi) Godzina, data zdarzenia: 17.06 2025 5:23 1win 'x Mapa: dust 2 STEAM_ID / IP: 77.45.54.0 Uzasadnienie: nie wiem co mam uzasadnic ale wiem ze za granie legit tez jest ban widze xDDD *Demka z serwera: nie mam fajnie by bylo jak byscie mnie odbanowali szybciej bo mam dzisiaj turnieja a musze sie wyrobic z rozgrzewka a nie ma innego lepszego serwera Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 5 godzin temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #722056 Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Demka z serwera znajduą się w folderze csstrike noszą nazwę podaże MultiHeadDemo_1.dem/2/3 Demka są nagrywane automatycznie więc nie ma opcji żebyś ich nie miał, bez demek dużo nie wskuramy Poza tym podaj proszę swoje Sid, w bansie na podane IP widnieje ban na inny nick Edytowane 4 godziny temu przez Piesy Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1win 'x Napisano 4 godziny temu Autor #722057 Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) a jak mam non steam? nie jestem taki w demka za bardzo ale od razu w csstrike tego nie mam Edytowane 4 godziny temu przez 1win 'x Piesy, 4 godziny temu w tym folderze wyszukaj pliki które podałem ci wyżej Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1win 'x Napisano 3 godziny temu Autor #722062 Udostępnij Napisano 3 godziny temu nie mam tam nic nie wiem czemu Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi