h3ra koka hasz LSD *_* Napisano 8 godzin temu #722536 Udostępnij Napisano 8 godzin temu Witam mam problem z polczeniem sie z dd2. gralem ostatnio na serwerze i nagle mi sie sam nick zmienil, myszka szalala jak nie wiem co w prawo i lewo. gdy wchodze na serwer widze ze ( nie mam vipa , jestem na serwerze offline jak wpisuje /rankstats widze 0 00 0 0 0 wzystko mi sie zresetowalo nie wiem dlaczego. Czy pomugl by ktos pomoc nick w grze h3ra koka hasz LSD *_* z gory dziekuje :D Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 6 godzin temu Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #722546 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 6 godzin temu Witam Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy to Twoja zmiana nicku. Zalecam poczyszczenie sobie configu wraz z upewnieniem się czy do Twojego konta nie ma dostępu żadna osoba trzecia. Również możesz napisać na co miałeś zakupioną usługę. Jeżeli VIP był na nick to sprawa jest jasna, jeżeli chodzi o problem z SID'em - zachęcam do wykonania czynności wyżej Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi