nebi Napisano 25 Sierpnia 2015 #322175 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Hej, Jak w temacie proponuję wprowadzić małe urozmaicenie. Analogicznie jak jest z headem za 2 punkty co wszyscy chyba lubią i dzięki czemu uczą się lepiej celować w głowę, sugeruję wprowadzić podobną nagrodę za zabicie nożem;). Myślę, że przyda się trochę świeżości w tej skostniałej formule DM:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 25 Sierpnia 2015 #322382 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 A ja mam inny pomysł trochę. Nie raz widzę jak ktoś wali głowę z noża niechwalący też parę razy mi się udało Myślę, że może by zrobić tak że za heada z noża 3 albo 4 punkty ? będzie trudniej ale się opłaca zaryzykować Droga sprawa może opiekun by wprowadził takie coś że np po połowie mapki czyli po 10 minutach byłyby np 2-3 rundy tylko na noże. Oczywiście zrobić to tak, że serwer by blokował broń podstawową i boczną na te rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2015 #322400 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 @nebi od jakichś 2 tyg jest plugin na dwa fragi z kosy stąd ten dźwięk przy zabiciu z kosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2015 #322401 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi