SalamandeR Napisano 24 Marca 2016 #416034 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Twój nick podczas gry: E.N.D Godzina, data zdarzenia: 10 min. temu Mapa: css_nuke STEAM_ID / IP: (wycinek) Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'prosba admina' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:96239' [AMXBans] Twoje IP: '89.72.45.135' [AMXBans] =============================================== Bana przeczekam, ale bardzo interesuje mnie za co ten ban. @ byłem w ct:) Dobra, wszystko zostało wyjaśnione, ban również minął. Proszę kogoś z ubt lub modka o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Urbanowicz Napisano 24 Marca 2016 #416036 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Ban był za proszone nie kampienie w tt czy w ct na na polu respa potem wbiłeś na spec myślę ze odwołanie się do bana na 30min jest nie potrzebne za zwykle przewinienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Urbanowicz Napisano 24 Marca 2016 #416037 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 w tt* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Urbanowicz Napisano 24 Marca 2016 #416023 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 ban wyjaśniony z kolega na priv oby dwie strony pogodzone pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 24 Marca 2016 #416044 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 masz opcje edytuj post! Na przyszłość radzę używać jej a nie pisać post pod postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 24 Marca 2016 #416045 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi