Dzakas Napisano Wtorek o 10:51 #723302 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:51 Nick:Dzakas Wiek:35 Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś miałęm Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 bo muszę sobie przypomnie Staż w CS-sie: 3600 h przegranych na Steam Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram rano kiedy innych nie ma Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: nie dawno zacząłęm spowrotem grac 6 h Kontakt: Steam Discord Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/dzakas/ mar_cin dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumiS1906 Napisano 8 godzin temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 #723534 Udostępnij Napisano 8 godzin temu Jestem na Tak Wiek + Znajomosc + Kultura + Staz + Kojarze Cie z serwera. Nie widze prazeciw wskazan a kazda pomoc sie przyda Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano 5 godzin temu #723545 Udostępnij Napisano 5 godzin temu Nie znam Cię, nie widziałem jeszcze chyba na serwie, ale wiem że byłeś kiedyś tutaj adminem i nie ma do Ciebie żadnych żali, więc jestem na TAK. Wpadaj trochę częściej w godzinach kiedy wszyscy grają, daj się poznać Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi