ArmiaAka Napisano 24 Sierpnia 2015 #320281 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 1. Nick na TS3: Armia #Aj Dont Ker ?! 2. Wiek: 19 3. Doświadczenie: Moge śmiało powiedziec 9/10 ponieważ miałem małą stycznośc z VPS, aktualnie posiadam swój serwer ts3. Permisje rang/kanałów znam na pamięć. Znam też sie na ustawianiu botów typu (Kanał AFK / Powiadomienie o wejsciu na serw/kanał / Obrona Grup / Kanał Wyciszony / AutoPrzenoszenie ) jeżeli wasz serwer to posiada mogę przy tym pomóc 4. Mikro (obowiązkowe) : tak 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 3-6h od września niestety bedze tylko 2-4h. Z góry przepraszam za brak aktywności na waszym ts3 ale juz to naprawiam 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Myśle, że sie przydam jestem ogarnięty, kulturalny, pomocny. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Co wprowadzę ? Szybką pomoc Użytkownikom jak i zarazem Administracji TS3 w kwestii permisji. Pomogę także w utrzymaniu estetyki na serwerze/kanałach Z Góry dziękuje za Pozytywne jak i Negatywne Rozpatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 24 Sierpnia 2015 Premium #320036 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Nigdy nie widziałem Cię na TS ,na forum 0 aktywności. http://multi-head.pl/index.php?/topic/69643-2x-podanie-d/ - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 24 Sierpnia 2015 #320040 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Na nie. Nie widzialem na ts3. podanie o admina c45k i moda ts3 na raz? mały staż na sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Sierpnia 2015 #321550 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Niestety jak dla mnie podanie nie na miejscu. Nie widuję Cię zbytnio na ts3. "Z góry przepraszam za brak aktywności na waszym ts3 ale juz to naprawiam :D" - pierwsze trzeba dać się poznać na ts, a później składać podanie. W dodatku jesteś niedługo z nami, nie znasz regulaminu (chociażby forum, zielony kolor). Jest w tym momencie lepszy kandydat. Proponuję dać się poznać i na następną rekrutacje złożyć podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Sierpnia 2015 #321622 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Jestem na NIE. W ogóle Cie nie kojarzę, daj się bardziej poznać i wtedy napisz podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 24 Sierpnia 2015 Weteran MH #321624 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi