Long way to hell Napisano 23 Sierpnia 2015 #321475 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Nick : Long way to hell Data ( Od kiedy do Kiedy ) : Zeszłe parę dni Powód : Słyszałem iż mam naganne a nie pomyślałem o tym by się usprawiedliwić przepraszam mój błąd otóż nie miałem jak wejść do gry gdyż miałem problemy techniczne z komputerem oraz sprawy rodzinne związane z pomocą dla dziadka także przepraszam do końca wakacji jeszcze możliwe wystepowanie niewielkich nieobecności ale po zakończeniu wakacji oraz prac u dziadka gwarantuje poprawienie swojej obecności obecnie mam czas jedynie na przebywanie na serverze wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 23 Sierpnia 2015 #321484 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Okej Usprawiedliwiony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 23 Sierpnia 2015 #321485 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi