kox kox kox Napisano 23 Sierpnia 2015 #321445 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Nick: kox Wiek: 16lat Doświadczenie (w byciu adminem): Nigdy nie Byłem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10/10 Staż w CS-sie: 6lat Steam / NonSteam: steam Kupię jak się dostane Dlaczego Ty: Ponieważ denerwują mnie czitery lub gracze np wyzwiska i inne typu tego zachowania Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 24/7 Kontakt: skype ts3 gg fb forum http://multi-head.pl/index.php?/user/31606-kox-kox-kox/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talibanczyk Napisano 23 Sierpnia 2015 #321448 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Jaja sobie robisz ? Jesteś nie kulturalny, dostałeś dziś ode mnie za to bana !! Na NIE ! Podanie do kosza wdg mnie Piszesz wiek 16 na profilu twarde 17, to ile ? Może 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 23 Sierpnia 2015 #321449 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Łamiesz regulamin Brak kultury Brak steam Podanie do kosza. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 23 Sierpnia 2015 #321451 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 25 Sierpnia 2015 #42041 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi