Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2015 #321420 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 :2015-08-23 :Mafia :Nie zdąrzylem zrobic ss : wszyscy co grali o tej godzinie : Witam, bylem kiedyś adminem na [FFA] i to co dzisiaj zobaczyłem było szokujące gdy admin na say_@ napisał kur*o nie blokuj gdy napisałem na u@ ze będzie skarga pisał na say chacie idź frajerze pomoc Ci gdy odpisałem tak dostałem Kicka pt" Biegnij" czy coś takiego Przerażające gdyż jest niedziela godzina 17 mogą grac male dzieci a tu takie chamstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Sierpnia 2015 #321421 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Po 1 uzupełnij wzór Po 2 pokaż dowód na wine admina masz na to 24h. Admin mafia proszony o wypowiedz w ciagu 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafia2055 Napisano 23 Sierpnia 2015 #321482 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Zwracałem uwagę graczowi chyba z 5 razy przez mikro bo non stop blokował . I napisałem "Ku*** nie blokuj" a nie "Kurwa" . A , że Ty byłeś w przeciwnej drużynie i się wtrącasz w nie swoje sprawy to nie moja wina jak nawet nie wiesz o co chodzi A tak wgl. to daj jakiś dowód , że coś takiego napisałem ,bo równie dobrze mogłeś sobie to wymyślić Pozdrawiam ps. CS jest od 16+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 23 Sierpnia 2015 #321490 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Brak dowodów. Jeżeli składający skargę takowe zdobędzie proszę pisać do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 23 Sierpnia 2015 #321491 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 23 Sierpnia 2015 #321492 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 mafia2055 przyznał się do tego, że napisał na @, więc nie rozumiem po co ci dowody? Oczywiście mafia otrzymujesz upomnienie i mam nadzieje, że taka sytuacja już się nie powtórzy. Pamiętaj, że masz świecić przykładem na serwerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi