BobSON Napisano 23 Sierpnia 2015 #321265 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 1. Nick na TS3: BobSON 2. Wiek: 14 3. Doświadczenie: Miałem okazję być Rootem na serwerze kolegi. 4. Mikro (obowiązkowe): Mam 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: ok 5-6h 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Myślę że przyda się pomoc graczom 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Szczególnie myślę nad pomocą innym graczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Sierpnia 2015 #321272 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 NIE -Wiek -Staż na sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 23 Sierpnia 2015 #321347 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi